Polistik overle gebe kalan var mı?

MayaOn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
83
23
38
37
Bende Polistik över başlangıcı var.Yumurtlama gününü değerlendirdik 10 gün geçti sadece göğüs ağrım var acaba gebelik olur mu ?????🙏🙏🙏🙏

Bende Polistik över başlangıcı var.Yumurtlama gününü değerlendirdik 10 gün geçti sadece göğüs ağrım var acaba gebelik olur mu ?????🙏🙏🙏🙏
Polikistik overım ben de. Hamile kalabilirsiniz tabii ki.
Kilo çok fark ediyormuş. Kilonuz varsa sağlıklı diyet ve spor faydalı olabilir.

4-5 gün sonra test yapabilirsiniz. Henüz test için erken

Polikistik overım ben de. Hamile kalabilirsiniz tabii ki.
Kilo çok fark ediyormuş. Kilonuz varsa sağlıklı diyet ve spor faydalı olabilir.

4-5 gün sonra test yapabilirsiniz. Henüz test için erken
Tesekkur ederim İnşallah olur şeker ve kolestrol var Kilo aldım 74 oldum ama inşallah olur 🙏

Kilo verip öyle hamile kalın. Kilo verirseniz şekeriniz de düşer. Ğöğüs hassasiyeti adet belirtisi de olabilir. Pko hamileliğe engel değil. Çatlatma ile takip ile hamile kalınabilir

Kilo verip öyle hamile kalın. Kilo verirseniz şekeriniz de düşer. Ğöğüs hassasiyeti adet belirtisi de olabilir. Pko hamileliğe engel değil. Çatlatma ile takip ile hamile kalınabilir
Teşekkürler 🙏

Çok teşekkürler inşallah şeker ve kolestrol var 74 Kilo oldum korkuyorum
Doktor diyet verir şeker ve kolestrol varsa onlarda çok sorun değil 😊 Kilo verebilirseniz iyi olur tabi bu söyledikleriniz için.

Adet olmama 8 gün var kanama gibi bir kanama geldi koyu renkte az acaba gebelik olabilir mi test yapsam çıkar mı bekliyeyim mi bilemedim

Merhaba bende de pko görünümü varmış hamile olduğunu öğrendikten sonraki ultrasondan doktorum söylemişti, ben de 72 kiloydum 65e kadar düştüm diyet ile daha sonra da ovulasyon testini denediğim ay çatlama nın 11.günü hamileliğimi öğrendim inşallah siz de güzel haberler alırsınız ama kilo biraz etkiliyor sanırım ☺️

Sanırım adet oldum 🙁😢
Ben de pko ile hamile kaldım canım ve başlangıçta adet kanaması zannetmiştim ama değilmiş meğer belki yerleşme kanaması filandır kilonu mutlaka ver ama canım kilo verme ve spor çok kolaylaştırıyor

Ben de pko ile hamile kaldım canım ve başlangıçta adet kanaması zannetmiştim ama değilmiş meğer belki yerleşme kanaması filandır kilonu mutlaka ver ama canım kilo verme ve spor çok kolaylaştırıyor
Ay inşallah Canim. 🙏başta cok ozur diliyerek anlatayim kusura bakma benim kahve rengi akintili azdı dün gece bugün arti pembe kırmızıda var ve minik bir parça geldi acaba şeker hastalarında yerleşme kanaması yoğun olabilir mi çok yoruldum artık inşallah gebeliktir

Ay inşallah Canim. 🙏başta cok ozur diliyerek anlatayim kusura bakma benim kahve rengi akintili azdı dün gece bugün arti pembe kırmızıda var ve minik bir parça geldi acaba şeker hastalarında yerleşme kanaması yoğun olabilir mi çok yoruldum artık inşallah gebeliktir
Bel ağrısı da var adet olabilir 😢🙁

kızlar bende size sormak istiyorum bende de pko var, yumurtlama dönemini değerlendirmiştik adet zamanım geldi afedersiniz 3 4 gün aralıklarla kan geliyor artı afadersiniz böle kıvamlı şeffaf akıntıda geiyor leke leke 3 günü toplasak 1 pet dolmaz öle söleyim hiç böle olmamıştım böle adet görmemiştim test yaptım ama negatif

kızlar bende size sormak istiyorum bende de pko var, yumurtlama dönemini değerlendirmiştik adet zamanım geldi afedersiniz 3 4 gün aralıklarla kan geliyor artı afadersiniz böle kıvamlı şeffaf akıntıda geiyor leke leke 3 günü toplasak 1 pet dolmaz öle söleyim hiç böle olmamıştım böle adet görmemiştim test yaptım ama negatif
Merhaba benim çok bilgim yok ama aynı benim de başta öyleydi benimde kanama arttı adet olmuşum olmadı bu ayda 😢

Bende pcostum ve tedaviyle 3.ayın sonunda hamile kaldım. Başka problemin yoktu ama kilom 52ydi inşallah sizde hemen sağlıkla hamile kalırsınız 🌸

Back
X