V vvbhg Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 170 Emoji Skoru 41 Puanlar 18 11 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #1 Ocean polysitol kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mı? Normalde erkenden gününde olması gerekmez miydi anlamadım ben 1. Kutumdayım
Ocean polysitol kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mı? Normalde erkenden gününde olması gerekmez miydi anlamadım ben 1. Kutumdayım
K Kubusnrr Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 174 Emoji Skoru 13 Puanlar 18 Yaş 26 11 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #2 vvbhg .!.: Ocean polysitol kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mı? Normalde erkenden gününde olması gerekmez miydi anlamadım ben 1. Kutumdayım Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum senelerdir pcosa çok iyi geliyor adetlerimi düzene sokmuştu
vvbhg .!.: Ocean polysitol kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mı? Normalde erkenden gününde olması gerekmez miydi anlamadım ben 1. Kutumdayım Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum senelerdir pcosa çok iyi geliyor adetlerimi düzene sokmuştu
Rachelgreen_ Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Nisan 2026 Mesajlar 801 Emoji Skoru 969 Puanlar 18 11 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #3 vvbhg .!.: Ocean polysitol kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mı? Normalde erkenden gününde olması gerekmez miydi anlamadım ben 1. Kutumdayım Genişletmek için tıkla... Ben kullandım adet gecikmesi yaptığını düşünmüştüm hamileymişim meğerse. Fakat sonra boş gebelik sonucu kürtaj oldum.
vvbhg .!.: Ocean polysitol kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mı? Normalde erkenden gününde olması gerekmez miydi anlamadım ben 1. Kutumdayım Genişletmek için tıkla... Ben kullandım adet gecikmesi yaptığını düşünmüştüm hamileymişim meğerse. Fakat sonra boş gebelik sonucu kürtaj oldum.
V vvbhg Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 170 Emoji Skoru 41 Puanlar 18 11 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #4 Kubusnrr .!.: Ben kullanıyorum senelerdir pcosa çok iyi geliyor adetlerimi düzene sokmuştu Genişletmek için tıkla... O zaman devam edeyim üç aya tamamlayayım teşekkürler
Kubusnrr .!.: Ben kullanıyorum senelerdir pcosa çok iyi geliyor adetlerimi düzene sokmuştu Genişletmek için tıkla... O zaman devam edeyim üç aya tamamlayayım teşekkürler
V vvbhg Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 170 Emoji Skoru 41 Puanlar 18 11 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg #5 Rachelgreen_ .!.: Ben kullandım adet gecikmesi yaptığını düşünmüştüm hamileymişim meğerse. Fakat sonra boş gebelik sonucu kürtaj oldum. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun. Ben de bugün dpo10 oluyor erken gebelik yaptım negatif çıktı :/
Rachelgreen_ .!.: Ben kullandım adet gecikmesi yaptığını düşünmüştüm hamileymişim meğerse. Fakat sonra boş gebelik sonucu kürtaj oldum. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun. Ben de bugün dpo10 oluyor erken gebelik yaptım negatif çıktı :/