ponza taşı kurbanı:( yardım lutfen

fistikli_lokum

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
72
19
13
34
kızlar oglen ponza tası kullandım bacagım ıcın ama su an yer yer kızarıklıklar var ve on tarafta bı yerınde kabuk olusmus.. ctesı kuzenımın dugunu var ve elbısem kısa nolur yardım edın nasıl gecer bunlar?? bebak bacak fondotenı ıse yarar mı yada tavsıye edebılecegınız krem yag vs ne olursa.. 2 gune cok zor gecmesı bılıorum ama en azından belkı daha ıyı gozukmesı ıcın ne yapabılırım

Ponza taşı topuk için değil miydi?
xenforo-smilies-kk13.gif
neden bacağına sürdün?
o_O

aynı şey banada olmuştu
eczaneden cilt yenileyici krem al
madecassol ve hametan olabilir.
sabah akşam bunları sür.

Bende oyle, derimiz hassas sanirim. Yoksa kullanan cok var
bacaklarda popoda batıkların ve varsa sivilcelerin için kabak lifi kullan düzenli olarak,mümkünse doğal bi sabunla.. keçi sütü, yosun, argan vb olabilir.. kullanan arkadaşlarım batıklara çok iyi geldiğini söylüyor.. ben de batık yok ama kabak lifi ve yosun sabunu kullanıyorum bi kaç yıldır, bacaklarım eskisine göre çok daha yumuşak..

bacaklarda popoda batıkların ve varsa sivilcelerin için kabak lifi kullan düzenli olarak,mümkünse doğal bi sabunla.. keçi sütü, yosun, argan vb olabilir.. kullanan arkadaşlarım batıklara çok iyi geldiğini söylüyor.. ben de batık yok ama kabak lifi ve yosun sabunu kullanıyorum bi kaç yıldır, bacaklarım eskisine göre çok daha yumuşak..

Mutlaka denicem cok tesekkur ederimm :)

Back
X