popmundo oyun sitesi

ayy yok kızlar ne biçim oyun bu böyle yaa :19:

kendi karakterimden iş attım nişanlıma :1:

madem ki oynamak istiyor işine gücüne baksın sanal karakterinde ama yok öyle tanışacaksa parkta sevişecekse falan benim karakterimle sevişsin :1:

kaçışı yok her yerde ben varım onun için sanal falan anlamam ben :17:

Son düzenleme:
valla girdim kaydoldum ama hiçbişey anlamadım beğenmedim geri çıktım :1:

bende tam olarak çözemedim daha ama nişanlımın karakterini bildiğim için onun bulunduğu parka gittim sanalda sonrada nişanlıma gülümseyip göz attım :34: bakalım yarın karakterime nasıl tepki verecek :1:

oyun istiyorsa benle oynasın ona el alım karakteri ile ne işi var, yok parkmış bilmem neymiş :19:

bende tam olarak çözemedim daha ama nişanlımın karakterini bildiğim için onun bulunduğu parka gittim sanalda sonrada nişanlıma gülümseyip göz attım :34: bakalım yarın karakterime nasıl tepki verecek :1:

oyun istiyorsa benle oynasın ona el alım karakteri ile ne işi var, yok parkmış bilmem neymiş :19:

Netten bakındım biraz pek bana göre değil oyun oynamayı sevmediğimden galiba.
Ama çok takılma sende belli ki stres attırıcı bir şey
Bırak eğlensin..

Netten bakındım biraz pek bana göre değil oyun oynamayı sevmediğimden galiba.
Ama çok takılma sende belli ki stres attırıcı bir şey
Bırak eğlensin..

oynasın tabi ona lafım yok ama arkadaşın dediği gibi sanal ilişki parka sevişmeler falan okuyunca birazCIK delirdim tabi :17:

sanal bile olsa sonuçta karşısında o karakteri de yönlendiren bir kız, ve ben anlamam öyle sanal karakterler ilişkiler falan..:10:
çok istiyorsa oynasın ama ilişki kısmını benim karakterim ile yaşasın :45:

yada araba yarışı oynasın maç yapsın tetris oynasın yani dimi ama :9:

oyun reklamı olsa kimse girip bakmazdı sanırım
böyle olunca bi merak sardı ben de şimdi bakıcam neymiş
:37:

oynasın tabi ona lafım yok ama arkadaşın dediği gibi sanal ilişki parka sevişmeler falan okuyunca birazCIK delirdim tabi :17:

sanal bile olsa sonuçta karşısında o karakteri de yönlendiren bir kız, ve ben anlamam öyle sanal karakterler ilişkiler falan..:10:
çok istiyorsa oynasın ama ilişki kısmını benim karakterim ile yaşasın :45:

yada araba yarışı oynasın maç yapsın tetris oynasın yani dimi ama :9:

Kız koca insanlar oturup tetris mi oynucaz :27:
Sonuçta birbirlerini tanıma imkanları filan yokmuş apaçık sevişme durumu yoktur
Sanal olarak nasıl olabilir ki zaten:26:

Kız koca insanlar oturup tetris mi oynucaz :27:
Sonuçta birbirlerini tanıma imkanları filan yokmuş apaçık sevişme durumu yoktur
Sanal olarak nasıl olabilir ki zaten:26:

ben anlamam sanal manal , benle sevişsin o zaman sanalda karakterimle :17::17:

zaten karakterin bana ait olduğunu bilmiyo şimdilik, sonrada derim o seviştiğin benim karakterimdi diye :52: :1:

kızlar popmundo diye bi siteye sevdiceğimin üye olduğunu farkettim maillerine bakarken. daha 2 günlük bir üyelik. :44::44:

ama anlamak için bende farklı bir üyelik aldım ve sevdiceğimi takibe aldım :1:

bu oyun hakkında bilgisi olan var mı, yani nedir ne değildir bilmeden üyelik alıp karakter oluşturdum :19:

sırf takipte olabilmek için :4:

olumsuz bişi çıkarmı kızlar bu siteden :44:

bu oyun yuzunden aldatıldım yemın ederım suan elım ayagım tıtredı cok akıllı ol 5 yıldır oynuyan 6 aylık kocam oyunda sevgılı bulmusta onun ıcın tlfon hattı almıs

Ben 5 senedir oynuyorum normal bir oyun sitesi

burdan bişi çıkarmı dersen çıkarmak isteyene heryerden birşey çıkar

o oyunu biliyorum tatlı bir oyun. ben oyundaki eşimin hanımıyla felan da görüşüyordum böylelikle rahat oluyordu.

sen de gizlicce takip etmeyip nişanlınla grup felab kurabilirsin.

umay 88 nickli arkadaşımızın konusunu okumamıssınız sanırım ....kocama mektup diye bır konu...onun eşi de bu oyun ıle gercek hayattan kopup ordan bırı ıle aldatmış ...

Back
X