Popo, Kalça büyütme ameliyatı olmak istiyorum

LiveRose

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
4
0
6
41
Merhaba hanımlar. Göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum diyede bir konu açmıştım. Yine özet geçiyim. Gördüğüm tedaviler yüzünden çok kilo aldım. Vermiş halim 101 kilo Şuan. Hedef 85 . 35 yaşındayım. Mayıs’ta düğünüm var. Popo bütütme şekillendirme yaptırtmak istiyorum. İzmirdeyim. Cerrah tavsiyesi verebilirmisiniz? Birde kafam karıştı. Yağ enjeksiyonu mu aquafillingmi ? Acılı bir operasyon mu? İyileşme süresi ne kadar? Yaptıranlar benimle iletişime geçebilirlermi? Çok rica ediyorum Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Geçmis olsun en başta. 100 kiloyum diyorsun popo büyütürsen dahada hacimli göstermezmi? Ben hertürlü güzellik ameliyatina açigim ama bu popo büyütme bana cok gereksiz geliyo, hani olurda zayifsindir ve popon gercekten dümdüzdür, ama o tip bi fizik cok rastlanan biseyde degil. Bülent Cihantimurun instragramm‘da iyi örnekleri var. Ama o parayi daha ii bi diyetisyene ver bakarsin kilo verdikten sonra bambaşka bi özgüvene kavuşursun

Zayıflama evresinde olduğumu yazdım zaten. İnanın popom Şuan bile düşük. Kilomun %95 i göbek bölgemde çok kötü görünüyor. Ve zayıf Halimide biliyorum. Zayıftım eskiden çünkü. Görseniz halimi anlarsınız. Sexy olma çabası değil. Biraz orantılı bir fizik istiyorum sadece. Yoksa ben diş çektirmeye bile korkan biririyim. Zayıflıycam Allah’ın izniyle. 120 kiloydum ben. 100 kiloyu göreceğimi hayal edemezdim. Çok şükür Ama 65 kilodan çıktım 6 ayda 120 ye. Allah kimseye vermesin. Yanıtınız İçin çok çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ama size tavsiyem popo büyütme egzersizlerini Mayıs’a kadar her gün yapmanız. İnanın çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…