Sivilceli Ciltler Popoda Sivilce Sorunu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

picaru

Schwarzkopf
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
195
9
68
Ağrı
Kızlar nasıl diyeceğim bilemiyorum Popomda İnanılmaz derece sivilceler var, o bölgemi kontrol etmiyordum birden oturamamaya başladım bir şey batıyordu sanki tam oturulan yerde aynayla baktım bir sürü sivilceler çıkmış ibretlik...
Yalnız sivilceler öyle böyle değil inanılmaz derecede sanki tüm hayatımda yüzümde çıkan sivilceler orada toplanmış .
Titizliğe özen gösteren biri olarak bu durumla karşı karşıya kalmam beni çok ama çok şaşırttı!

Şimdi el tersi oraya maske de yapamam bakım yapmam da birazcık sorun yaratacak. Al işte bana bir sorun daha. Görülmeyen bir yer ama malum yaz geldi plaj'lar da boy göstereceğiz bu vaziyette topluma çıkmam imkansız sanırım.

Bana ne öneriyorsunuz ne yapmam gerekiyor gitmesi için?

Not: Ergenlik Dönemindeyim

Son düzenleyen: Moderatör:

e canım sen oturamıyorum diyorsun ama bikini giyemeyeceğin için üzülüyorsun önce sağlık. maske falan yapmaya kalkma yüzünle aynı değildir sonuçta orası. dermatoloğa görün o sana merhem verir kafana göre hiçbişey sürme. geçmiş olsun

Kesinle önce sağlık abla oturamıyordum 1-2 kere oldu şimdilik bir şey yok şimdi sadece görüntüden rahatsız oluyorum. Bir yandan da doktora karşı bunu nasıl diyeceğim bilemiyorum utanıyorum ya yüz yüze olunca

ya canım sağlık bu utanılacak bişey değil ki. rahat ol.

Bence tükettiğiniz bir gida siz de alerji yapmış dermatologa gitmeniz en iyisi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence tükettiğiniz bir gida siz de alerji yapmış dermatologa gitmeniz en iyisi...

alerji olamaz çünkü neredeyse 4 yıl önce başladı çıkmaya uzun süredir yani ve sabunla keselemeyle gitmiyor çok inatçı

Son düzenleme:
alerji olamaz çünkü neredeyse 4 yıl önce başladı çıkmaya uzun süredir yani ve sabunla keselemeyle gitmiyor çok inatçı

Uzun süren alerjilerde var doktordan çekinmeyin sizin gibi sikayeti olan mutlaka birileri vardir kan testi yapar sorunun kaynagi bulunur nacisane fikrim :)

gün içerisinde çoğunlukla oturduğun yer sert mi? okul sırası gibi yani. sertse olabilir.

ya da deri koltuğa falan oturuyorsanız terleme yapıyor olabilir. hava almadığından sivilce çıkıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…