popom gittikçe büyüyor galiba :)

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
pek de dert sayılmaz ama belki değişik bi fikri olan çıkar akıl akıldan üstündür sonuçta :) arkadaşlar ben 6 aydır falan masabaşı bi işte çalışıyorum. günde çay tuvalet molalarını saymazsak rahat 7-8 saat oturuyorum o narin, küçük, sıkı popocuğumun üzerine :) ben popomu güzel sanadururken geçenlerde arkadan aynadan bi kendime bakıyım dedim ..

bakmaz olaydımmmm benim popo resmen yayılmış kendini salmış hali değişmiş :) incecik bel aşure kazanı gibi popo bu nedir ya acil kurtulmam lazım benim bundan yardım edin kızlar:1:

aslında hiç kilo almadım sporuma da dikkat ediyorum ama hep oturmaktan ya üzgün smiley :43:

ya iş değişeceksiniz yada yanlamasına oturacaksınız :9::9: siz öyle güze güzel anlatınca beımde aklıma bu çözümler geldi :1::1:

belki korse işe yarayabılır :26:

ya iş değişeceksiniz yada yanlamasına oturacaksınız :9::9: siz öyle güze güzel anlatınca beımde aklıma bu çözümler geldi :1::1:

belki korse işe yarayabılır :26:

yanlamasına nasıl oturuluyo anlatsana bacım bi :1::1::1:

Popobüyütengiller :)

Benim de işim popo üstü aynaya gidip bakmaya korktum şimdi :)

Ben kaç senedir çalışıyorum ve tabi oturuyorum şekli pek değişmedi öyle hemen değişmiyor merak etme:)
Ama yıllar içinde bozulacak mecburen o yüzden egzersiz yapmamız lazım:( ben de kışın başlamayı düşünüyorum bakalım

Ben kaç senedir çalışıyorum ve tabi oturuyorum şekli pek değişmedi öyle hemen değişmiyor merak etme:)
Ama yıllar içinde bozulacak mecburen o yüzden egzersiz yapmamız lazım:( ben de kışın başlamayı düşünüyorum bakalım

evet canım ben bir sürü kalça sıkılaştırıcı hareket buldum netten uygulamaya çalışıcam bakalım :)

Back
X