pek de dert sayılmaz ama belki değişik bi fikri olan çıkar akıl akıldan üstündür sonuçta :) arkadaşlar ben 6 aydır falan masabaşı bi işte çalışıyorum. günde çay tuvalet molalarını saymazsak rahat 7-8 saat oturuyorum o narin, küçük, sıkı popocuğumun üzerine :) ben popomu güzel sanadururken geçenlerde arkadan aynadan bi kendime bakıyım dedim ..
bakmaz olaydımmmm benim popo resmen yayılmış kendini salmış hali değişmiş :) incecik bel aşure kazanı gibi popo bu nedir ya acil kurtulmam lazım benim bundan yardım edin kızlar
aslında hiç kilo almadım sporuma da dikkat ediyorum ama hep oturmaktan ya üzgün smiley
Ben kaç senedir çalışıyorum ve tabi oturuyorum şekli pek değişmedi öyle hemen değişmiyor merak etme:)
Ama yıllar içinde bozulacak mecburen o yüzden egzersiz yapmamız lazım ben de kışın başlamayı düşünüyorum bakalım
Ben kaç senedir çalışıyorum ve tabi oturuyorum şekli pek değişmedi öyle hemen değişmiyor merak etme:)
Ama yıllar içinde bozulacak mecburen o yüzden egzersiz yapmamız lazım ben de kışın başlamayı düşünüyorum bakalım