popom gittikçe büyüyor galiba :)

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
pek de dert sayılmaz ama belki değişik bi fikri olan çıkar akıl akıldan üstündür sonuçta :) arkadaşlar ben 6 aydır falan masabaşı bi işte çalışıyorum. günde çay tuvalet molalarını saymazsak rahat 7-8 saat oturuyorum o narin, küçük, sıkı popocuğumun üzerine :) ben popomu güzel sanadururken geçenlerde arkadan aynadan bi kendime bakıyım dedim ..

bakmaz olaydımmmm benim popo resmen yayılmış kendini salmış hali değişmiş :) incecik bel aşure kazanı gibi popo bu nedir ya acil kurtulmam lazım benim bundan yardım edin kızlar

aslında hiç kilo almadım sporuma da dikkat ediyorum ama hep oturmaktan ya üzgün smiley

ya iş değişeceksiniz yada yanlamasına oturacaksınız siz öyle güze güzel anlatınca beımde aklıma bu çözümler geldi

belki korse işe yarayabılır :26:

ya iş değişeceksiniz yada yanlamasına oturacaksınız siz öyle güze güzel anlatınca beımde aklıma bu çözümler geldi

belki korse işe yarayabılır :26:

yanlamasına nasıl oturuluyo anlatsana bacım bi

Popobüyütengiller :)

Benim de işim popo üstü aynaya gidip bakmaya korktum şimdi :)

Ben kaç senedir çalışıyorum ve tabi oturuyorum şekli pek değişmedi öyle hemen değişmiyor merak etme:)
Ama yıllar içinde bozulacak mecburen o yüzden egzersiz yapmamız lazım ben de kışın başlamayı düşünüyorum bakalım

evet canım ben bir sürü kalça sıkılaştırıcı hareket buldum netten uygulamaya çalışıcam bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…