- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
yaptiran var mi?erime olur mu duzensiz bir sekilde diye korkuyorum.yaptiranlar bilgilendirirse sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,vücudunda alınacak iyi miktarda yağ varsa güzel olur . Ama fazla yağ çıkmazsa paranada,çekilen eziyetlere yazık olur. Ben protez artı yağ enjektesi oldum. Kalıcı olan protez tabiki. Bende fazla yağ yoktu. Daha önce karın germe ve Lipo olmuştum. O istemediğimiz Yağlara bazen muhtaç olabiliyoruzyaptiran var mi?erime olur mu duzensiz bir sekilde diye korkuyorum.yaptiranlar bilgilendirirse sevinirim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yaptiranlarin-gorus-istiyorum.554717/page-12 bu linkte detayli tecrubelwrimi anlatyim oku istersen canimyaptiran var mi?erime olur mu duzensiz bir sekilde diye korkuyorum.yaptiranlar bilgilendirirse sevinirim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yaptiranlarin-gorus-istiyorum.554717/page-12 ve su linkte de foto yukledim okuyun hepsini bayagi bilgilenirsinizyaptiran var mi?erime olur mu duzensiz bir sekilde diye korkuyorum.yaptiranlar bilgilendirirse sevinirim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/vaser-hi-def-liposuction.446703/ pardon canim fotom bu linkteyaptiran var mi?erime olur mu duzensiz bir sekilde diye korkuyorum.yaptiranlar bilgilendirirse sevinirim
Arzumcum sen bacak içi germe oldun mu ?Bu konuda fikrin nedirMerhaba,vücudunda alınacak iyi miktarda yağ varsa güzel olur . Ama fazla yağ çıkmazsa paranada,çekilen eziyetlere yazık olur. Ben protez artı yağ enjektesi oldum. Kalıcı olan protez tabiki. Bende fazla yağ yoktu. Daha önce karın germe ve Lipo olmuştum. O istemediğimiz Yağlara bazen muhtaç olabiliyoruz:))
Hiç doktorlarla görüşüp fikir aldınmı? Ne dediler?
Hayır olmadım canım. Ama üst bacaklarda gevşeme vardı,vellashape yaptırdım 6 seans çok iyi geldiArzumcum sen bacak içi germe oldun mu ?Bu konuda fikrin nedir
İç bacaklara iyi geliyor mu canım. Seanslar bitince iyileşmede devamlılık nasıl sağlanıyor. Hatırlarsan ben iç bacaklardan deri aldırmıştım . Yani kas vs alınmadı . Ben memnun kalmadım. İz olayı da kötü. Aman aman bir sonuç yok.Hayır olmadım canım. Ama üst bacaklarda gevşeme vardı,vellashape yaptırdım 6 seans çok iyi geldi![]()
Valla iyi geldi bana,zaten üst bacak poponun alt kısmına kadar tüm bacak bölgelerine yapıldı hep.İç bacaklara iyi geliyor mu canım. Seanslar bitince iyileşmede devamlılık nasıl sağlanıyor. Hatırlarsan ben iç bacaklardan deri aldırmıştım . Yani kas vs alınmadı . Ben memnun kalmadım. İz olayı da kötü. Aman aman bir sonuç yok.
Benim dikiş açılmadı. Sadece bir dikişte kapanma sorunu yaşamıştımValla iyi geldi bana,zaten üst bacak poponun alt kısmına kadar tüm bacak bölgelerine yapıldı hep.
Albümüm varmıydı baktım ama göremedim. Bacak germe yapılıp dikişleri açılan bir üye vardı,o senmiydin?
Başka bir üye ile karıştırdım demek,kusura bakmaBenim dikiş açılmadı. Sadece bir dikişte kapanma sorunu yaşamıştım
Önemli değil Arzıcuğum. Uyluk germe olupta çok mutlu olan görmedim. Konu açtım ama yazan da yok. Örneğin karın germe mutlu ediyor... meme estetiği mutlu ediyor ama bacak içi germede pek mutlu olan yok gibi... Yaptıran da çok az sanırım. Ben aşırı kilo verip sarkma yaşayıp uyluk germe yaptıranları merak etmiyorum. Hafif gevşeklik olup uyluk germe olanlar ne durumda onu merak ediyorum. Bir de izler genişliyor.Başka bir üye ile karıştırdım demek,kusura bakma![]()