popoya yağ enjeksiyonu

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
yaptiran var mi?erime olur mu duzensiz bir sekilde diye korkuyorum.yaptiranlar bilgilendirirse sevinirim

yaptiran var mi?erime olur mu duzensiz bir sekilde diye korkuyorum.yaptiranlar bilgilendirirse sevinirim
Merhaba,vücudunda alınacak iyi miktarda yağ varsa güzel olur . Ama fazla yağ çıkmazsa paranada,çekilen eziyetlere yazık olur. Ben protez artı yağ enjektesi oldum. Kalıcı olan protez tabiki. Bende fazla yağ yoktu. Daha önce karın germe ve Lipo olmuştum. O istemediğimiz Yağlara bazen muhtaç olabiliyoruz :))
Hiç doktorlarla görüşüp fikir aldınmı? Ne dediler?

Arzumcum sen bacak içi germe oldun mu ?Bu konuda fikrin nedir

Hayır olmadım canım. Ama üst bacaklarda gevşeme vardı,vellashape yaptırdım 6 seans çok iyi geldi
İç bacaklara iyi geliyor mu canım. Seanslar bitince iyileşmede devamlılık nasıl sağlanıyor. Hatırlarsan ben iç bacaklardan deri aldırmıştım . Yani kas vs alınmadı . Ben memnun kalmadım. İz olayı da kötü. Aman aman bir sonuç yok.

Valla iyi geldi bana,zaten üst bacak poponun alt kısmına kadar tüm bacak bölgelerine yapıldı hep.
Albümüm varmıydı baktım ama göremedim. Bacak germe yapılıp dikişleri açılan bir üye vardı,o senmiydin?

Benim dikiş açılmadı. Sadece bir dikişte kapanma sorunu yaşamıştım

Başka bir üye ile karıştırdım demek,kusura bakma
Önemli değil Arzıcuğum. Uyluk germe olupta çok mutlu olan görmedim. Konu açtım ama yazan da yok. Örneğin karın germe mutlu ediyor... meme estetiği mutlu ediyor ama bacak içi germede pek mutlu olan yok gibi... Yaptıran da çok az sanırım. Ben aşırı kilo verip sarkma yaşayıp uyluk germe yaptıranları merak etmiyorum. Hafif gevşeklik olup uyluk germe olanlar ne durumda onu merak ediyorum. Bir de izler genişliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…