• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popülerlik ...

AssLi

dReameR~
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
21
0
86
29
İstanbul
Merhaba ben 13 yaşındayım ama hem tip hem huy olarak yaşımdan daha farklı davranıyorum. Sanaldan herkez beni 16-17 yaşlarında zannediyo ( yüzdn fotolarımda ) + gözlüklüyüm onlarda büyük gösteriyo ama bna yakışıyo gerçekten , okuldada çok popülerim övnmek gibi olmasn grçktn ama çok farklı bi havam vr. Bu yzdn çoğu kişi gıcık kapıyo bna erkeklern bnle ilgilenmesnden fln. Ama ben istemiyorum htta hiç =(. nereye girsm gıcık oluyolar bna :S kndim olarak çok samimiym ama tanımadn eleştiriyolar ve genel olrk kankalarım erkek =(. ve adımı yanlş çıkarırlar diye korkuyoruum. insanlara kndimi anlatammda öyle dğlm byle değilm çnkü grçktn çekemiyolar :S. bzm oklda arzum diye bi kz vrdı oda çok gzl ve popülerdi kzlar adını kötüye çkardılar of bnmkide öyle olmasn korkuyorum :S

sorununu tam anlamadım. şimdi sen populer olduğunu ama aslında..olmak istemediğinimi söylüyorsun.

o zaman onlarla daha sıcak ilişkiler kur. onlara yakın davranırsan arkadaş olursan,seni yanlış tanımazlar. bak aslı çok tatlı kızmış derler...

Benimde böyle bi sorunum var 21 oldum hala çözüm yolunu bulamadım
Nerde kavga orda ben ama istemsiz..
Nerde eğlence orta yerlerde ben yine istemsiz..
Nerde bi kaya var altından ben çıkarım :bbo:
Okul hayatımda hep göze battım, gerek hocalar gerek arkadaşlar
Sevdiklerime canım ciğerim ama sevmediklerime pekte yakın davranmam bu yüzden pek çok dostum ama artık olarakta pek çok düşmanım var.
Hocalar genel olarak çok severdi beni, buda doğal olarak sınıfta bi kargaşaya bi kıskançlığa neden oluyordu.
Şuan üniversitedeyim hala aynı
Yani tatlım bunun çaresi yok, belki yaşlanınca bizde normal insanlar gibi sadece susup oturmayı becerebiliriz :bbo:

Teşekkürler ya yorumlarınız için ama insanlar öyle bir dedikodu çıkartıyor ki , tanınmak bile istemiyosun .. Benimde çok dostum ama çokta düşmanım var..

Benimde böyle bi sorunum var 21 oldum hala çözüm yolunu bulamadım
Nerde kavga orda ben ama istemsiz..
Nerde eğlence orta yerlerde ben yine istemsiz..
Nerde bi kaya var altından ben çıkarım :bbo:
Okul hayatımda hep göze battım, gerek hocalar gerek arkadaşlar
Sevdiklerime canım ciğerim ama sevmediklerime pekte yakın davranmam bu yüzden pek çok dostum ama artık olarakta pek çok düşmanım var.
Hocalar genel olarak çok severdi beni, buda doğal olarak sınıfta bi kargaşaya bi kıskançlığa neden oluyordu.
Şuan üniversitedeyim hala aynı
Yani tatlım bunun çaresi yok, belki yaşlanınca bizde normal insanlar gibi sadece susup oturmayı becerebiliriz :bbo:

ayy aynı beni anlatmışsınn... evet yani bunun çöüzümü yok naparsak yapalım bu böyle ...

Merhaba ben 13 yaşındayım ama hem tip hem huy olarak yaşımdan daha farklı davranıyorum. Sanaldan herkez beni 16-17 yaşlarında zannediyo ( yüzdn fotolarımda ) + gözlüklüyüm onlarda büyük gösteriyo ama bna yakışıyo gerçekten , okuldada çok popülerim övnmek gibi olmasn grçktn ama çok farklı bi havam vr. Bu yzdn çoğu kişi gıcık kapıyo bna erkeklern bnle ilgilenmesnden fln. Ama ben istemiyorum htta hiç =(. nereye girsm gıcık oluyolar bna :S kndim olarak çok samimiym ama tanımadn eleştiriyolar ve genel olrk kankalarım erkek =(. ve adımı yanlş çıkarırlar diye korkuyoruum. insanlara kndimi anlatammda öyle dğlm byle değilm çnkü grçktn çekemiyolar :S. bzm oklda arzum diye bi kz vrdı oda çok gzl ve popülerdi kzlar adını kötüye çkardılar of bnmkide öyle olmasn korkuyorum :S

yasının verdıgı bı durum bu tatlım.. :teselli: sen kendını bıldıkten sonra davranıslarında olculu oldugun surece kımse bısey dıyemez sana.. :delphin: hey Allahım yaa.. bu yaslarda vardır ama bole populerite begenme begenılme degıl mı.. :kahve: ılerıde yasın ılerledıkce nekadar bos seyler oldugunu anlarsın.. :delphin: takma bukadar..
sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
Ben popülerim diye düşündüğün için kendini insanlardan farkında olmadan soyutlamış olabilir misin ? Sana gıcık olan kişiler çoğunluktaysa,biraz da suçu kendine araman lazım bence,insan ilişkilerinde suçlu tek taraf değildir..Her şeye rağmen sevmeyen kişiler varsa,onların problemidir..

Saçların ve makyajın ille olcak popüler
İş yerinde okulda ortamında popüler
Olmak ister çoğu kişi yalan mı söyle popüler :sm_confused:
Oldun haydi noldu şimdi?İlle olıcak popüler zemuszemus

Böyle bi şarkısı var Rapizm Çağla'nın yazıverim dedim kaydirigubbakcemile3

Canım yaşından büyük gösteriyor olabilirsin. Ama bence biraz kızların içine karış konuş onlarla mesela okul bahçesinde gezmeyi dene. Muhabbet kur. Sonra birbirinize şiirler yazın.
ßak ben ve bir arkadaşımla ßirßirimize şiir yazarken :)
Bu anları ölümsüzleştirin..

81291282799093196171993.jpg

Sonra birbirinize yazıdğın komik duygusaL vb şiirleri okuyun..

81291282823043196171993.jpg

ınan herşey Senin elinde tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :)

o zaman çevreni arkadaşlarını düzelt

böylece kim ne dedi derdinden d e kurtulursun

bizim zamanımız da dicem de o kadar da eski bir zaman değil aslında

"populer" kelimesini ben yabancı film veya dizilerden duyardım:1shok:

bu kadar özenti olmak zorunda mıyız :tomato:

yeni nesil uçuştaa, tutabilene aşkolsun kaydirigubbakcemile4

merhaba..
oncelıkle guzelce turkcemızı guzelce yazalım..a.s
bazı ınsanların kendıne has bı havaları vardır ne yapsalar batar goze sende dıkkatlı olkı senı sevmeyenlerın azabına ugrama..onlara olumlu yaklaşarak onların on yargısını kırabılırsın..

Ben küçükken ne çirkindim , tövbe tövbe .. :( .. Hep üzülürdüm 12 yaşlarında , çirkinim kimse beni beğenmez şişkoyum dalga geçerler erkekler bırak bakmayı bir günaydın bile demez ..:( Sonra noldu ? hala küçüğüm 15 yaşına geldim hoop öyle bir değiştim ki kimse tanıyamadı erkekler peşimden koşar oldu :S sürekli etrafımda dolanır oldular , kızlar kıskançlıktan çatlar oldu .. ee ne oldu yani ? Eskiden kimse beni sevmiyor diye ağlardım şimdi neden beni seviyorlar diye baş etmek o kadar zor ki .. Senin için canına kastedenler falan .. Anladım ki önemli değilmiş .. Popülerimde noluyor ? Evet mutluyum ama peşimden üzülenleri görünceye kadar.. Bir sevgilim var beni çok seven gayet yakışıklı erkekler onu kıskanır oldu.. Bak canım böyle şeyler hiç önemli değil .. Biliyor musun adımı çıkartıcklar diye korkuyorsun ya çıkartmışlardır bile.. Bana yapmışlardı hiç bir hareketimi görmemelerine ramen .. Sen takmıcaksın bilen biliyor ? Evet. Yoluna devam et allah nazardan saklasın güzelsin hoşsun popülersin daha ne olsun ;)

Siz benim kızımla aynı yaştasınız...
şuan ergenlik dönemi,kendinizi beğenme ve beğendirme çabası,
süslenip yaşınızdan büyük gösterme isteğinin fazla olduğu yaştasınız..
kankalarınız erkekmiş,olabilir,ama
kız arkadaş grubu da edinin kendinize,her konu erkeklerle paylaşılamaz çünkü...
arkadaşlarınız neden kıskansın ki sizi,
acaba onların ilgi duyduğu çocuklarla samimi olduğunuzdan olmasın...
bak güzelim,arkadaş grubunu çok iyi seçmek zorundasın...
sizlerin bu yaşta,tek düşünceniz dersler ve sınavlar olmalı...
erkek arkadaş için daha çok küçüksünüz,
avatarınızdaki resminizi gördüm,hiç de büyük göstermiyorsunuz,tam yaşınızı gösteriyorsunuz,
belki nasihat gibi gelebilir size mesajım ama,
lütfen erkeklerin güzel sözlerine hemen aldanmayın,
ve arkadaşınızı çok iyi seçin,dışlanan değil,sevilen insan olun...
sevgiler...

Back
X