Benimde böyle bi sorunum var 21 oldum hala çözüm yolunu bulamadım
Nerde kavga orda ben ama istemsiz..
Nerde eğlence orta yerlerde ben yine istemsiz..
Nerde bi kaya var altından ben çıkarım :bbo:
Okul hayatımda hep göze battım, gerek hocalar gerek arkadaşlar
Sevdiklerime canım ciğerim ama sevmediklerime pekte yakın davranmam bu yüzden pek çok dostum ama artık olarakta pek çok düşmanım var.
Hocalar genel olarak çok severdi beni, buda doğal olarak sınıfta bi kargaşaya bi kıskançlığa neden oluyordu.
Şuan üniversitedeyim hala aynı
Yani tatlım bunun çaresi yok, belki yaşlanınca bizde normal insanlar gibi sadece susup oturmayı becerebiliriz :bbo:
Merhaba ben 13 yaşındayım ama hem tip hem huy olarak yaşımdan daha farklı davranıyorum. Sanaldan herkez beni 16-17 yaşlarında zannediyo ( yüzdn fotolarımda ) + gözlüklüyüm onlarda büyük gösteriyo ama bna yakışıyo gerçekten , okuldada çok popülerim övnmek gibi olmasn grçktn ama çok farklı bi havam vr. Bu yzdn çoğu kişi gıcık kapıyo bna erkeklern bnle ilgilenmesnden fln. Ama ben istemiyorum htta hiç =(. nereye girsm gıcık oluyolar bna :S kndim olarak çok samimiym ama tanımadn eleştiriyolar ve genel olrk kankalarım erkek =(. ve adımı yanlş çıkarırlar diye korkuyoruum. insanlara kndimi anlatammda öyle dğlm byle değilm çnkü grçktn çekemiyolar :S. bzm oklda arzum diye bi kz vrdı oda çok gzl ve popülerdi kzlar adını kötüye çkardılar of bnmkide öyle olmasn korkuyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?