R rumus Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ekim 2012 1.282 584 333 12 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rumus #1
R rumus Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ekim 2012 1.282 584 333 12 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rumus #2 Yukardaki porland 86 parça 12 kişilik yemek takımı şuan 1950 tl Alttaki benim aldığım kütahya porselen 62 parça 1782 tl Birbirlerine bazı ayrıntılar dışında aşırı benziyolar.Düşünenler kaçırmasın derim indirimi.
Yukardaki porland 86 parça 12 kişilik yemek takımı şuan 1950 tl Alttaki benim aldığım kütahya porselen 62 parça 1782 tl Birbirlerine bazı ayrıntılar dışında aşırı benziyolar.Düşünenler kaçırmasın derim indirimi.
Safsarisin Oğlum herşeyim 🤲 🧿 💙 Kayıtlı Üye 6 Şubat 2018 11.220 14.582 298 18 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rumus #3 Alttaki daha iyi bence.ustteki daha düz alttakinde sanki desenler var. Evet benziyorlar ama neden pisman oldunki. Kutahya porselen de guzel bi marka
Alttaki daha iyi bence.ustteki daha düz alttakinde sanki desenler var. Evet benziyorlar ama neden pisman oldunki. Kutahya porselen de guzel bi marka
R rumus Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ekim 2012 1.282 584 333 18 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rumus #4 Safsarisin .!.: Alttaki daha iyi bence.ustteki daha düz alttakinde sanki desenler var. Evet benziyorlar ama neden pisman oldunki. Kutahya porselen de guzel bi marka Genişletmek için tıkla... Hem fiyat olarak daha uygun hem parça sayısı fazla diye ama beğenmenize sevindim
Safsarisin .!.: Alttaki daha iyi bence.ustteki daha düz alttakinde sanki desenler var. Evet benziyorlar ama neden pisman oldunki. Kutahya porselen de guzel bi marka Genişletmek için tıkla... Hem fiyat olarak daha uygun hem parça sayısı fazla diye ama beğenmenize sevindim
melswonderland Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2012 18 25 88 Kocaeli 28 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rumus #5 rumus .!.: Hem fiyat olarak daha uygun hem parça sayısı fazla diye ama beğenmenize sevindim Genişletmek için tıkla... porland da çok güzel bir marka ancak ben de sizinkini daha çok beğendim sanırım porlandın porselini daha mat sizinki çok güzel parlıyor
rumus .!.: Hem fiyat olarak daha uygun hem parça sayısı fazla diye ama beğenmenize sevindim Genişletmek için tıkla... porland da çok güzel bir marka ancak ben de sizinkini daha çok beğendim sanırım porlandın porselini daha mat sizinki çok güzel parlıyor
R rumus Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ekim 2012 1.282 584 333 28 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rumus #6 melswonderland .!.: porland da çok güzel bir marka ancak ben de sizinkini daha çok beğendim sanırım porlandın porselini daha mat sizinki çok güzel parlıyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim moral oldunuz yalnız benim aldığım takım hep çizik çıktı umarım istisnadır.
melswonderland .!.: porland da çok güzel bir marka ancak ben de sizinkini daha çok beğendim sanırım porlandın porselini daha mat sizinki çok güzel parlıyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim moral oldunuz yalnız benim aldığım takım hep çizik çıktı umarım istisnadır.
NeuroCathy ❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣ Kayıtlı Üye 22 Ocak 2017 2.817 4.745 83 28 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rumus #7 rumus .!.: Teşekkür ederim moral oldunuz yalnız benim aldığım takım hep çizik çıktı umarım istisnadır. Genişletmek için tıkla... geri iade etseniz?
rumus .!.: Teşekkür ederim moral oldunuz yalnız benim aldığım takım hep çizik çıktı umarım istisnadır. Genişletmek için tıkla... geri iade etseniz?
R rumus Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ekim 2012 1.282 584 333 28 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rumus #8 NeuroCathy .!.: geri iade etseniz? Ettim ama bazı yorumlardan kütahya porselende genelde çizik sorunu olduğunu öğrendim malesef. Genişletmek için tıkla...
NeuroCathy .!.: geri iade etseniz? Ettim ama bazı yorumlardan kütahya porselende genelde çizik sorunu olduğunu öğrendim malesef. Genişletmek için tıkla...