Porselen cilde allık önerisi

Huzurkovalayankus

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
116
143
18
Kısaca kendimden bahsedeyim, açık tenli soğuk alttonlu bir cildim var. Düzenli güneş kremi kullanırım ve kendime iyi bakarım. Haliyle cildim lekesiz ama soluk. Saçlarım neredeyse beyaza çalan bir sarı şuan, diplerim geldikçe daha doğal küllü bir kumrala dönmeyi düşünüyorum. Genel olarak soğuk alt tonluyum ve açık tenliyim diyebiliriz. Daha önce missha'nın cushion fondötenlerinin en açık rengini kullanmaya çalıştım ancak turuncu durdu. böyle bir solukluktan bahsediyorum.

Böyle birine nasıl allık önerirdiniz?

1. parlak pembeler/soğuk tonlar

2. soluk pembeler/yine soğuk tonlarda

3. biraz sıcak tonlar (en azından benim için sıcak tonlar)

4. kahve/pembe allıklar

görseller tamamen alıntıdır.

Eklentiler

• 1757419582745.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 10
  • 1757420052103.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 9
  • 1757419391577.webp
    40 KB · Görüntüleme: 7
Ben bunu kullanıyorum. Renk olarak çok memnunum ama kalıcılığından memnun değilim. Üzerinden pudra ile geçsem kalıcılığı artar mı acaba. Kalıcı allık markası öneriniz var mı

Yoğun renkler değil de doğal duruş seviyorsan çok seversin ben de pembe ama açık pembe tonlarında allık arıyorum, korelilerin kullandığı doğal tonlarda
watsonsta satılan deborah milanonun üstte fotosunu eklediğim allığı gerçekten açık bir pembe. hoşunuza gidebilir.

kodu da şu

Deborah Super Blush Allık Shimmer 04​

Ben de attığınız rom&nd allıkları araştırıyorum duruşları doğal görünüyor

watsonsta satılan deborah milanonun üstte fotosunu eklediğim allığı gerçekten açık bir pembe. hoşunuza gidebilir.
Eki Görüntüle 3642434
kodu da şu

Deborah Super Blush Allık Shimmer 04​

Bu gerçekten çok güzelmiş. Üstte yazdığımla ilgili kat kat sürsem de çok az belli oldu yazmışlar. Ben birkaç kat süreyim hafif bir görünüm versin yeter diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…