Porsiyon azaltarak, karbonatlı suyumla dans ederek incelmeye başlıyorum

onunaskibanaxl

Karanfilden bir kız:)
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
43
79
3
28
Kilo:72
Hedef:55

Porsiyon azaltarak, şekeri abur cuburu keserek ve bol suyla diyete başlıyorum. Sınavlardan dolayı spora vakit ayıramıyorum fakat üç günde bir müziğimi açıp şıngır mıngır dansa koyuluyorum. Manyak gibi terletiyor zaten.:eek: yanında da mekik, yerinde zıplama, ip atlama oluyor bazen.
Suyumun içine iki çay kaşığı ingiliz karbonatı katıp +3 litre su içiyorum. Ekmek hariç her şeyi yiyorum. Ama tabak tabak veya poşet poşet değil bir tabak, bir iki ısırık. Arada atıştırmam için form bisküvilerden bulunduruyorum. Diyetimi bozacak bir şey yediysem karalar bağlamıyorum ertesi gün tam hızla devam ediyorum.
Hasta olduğum için günlerdir kaçırdım biraz, boynumdaki nodüller şişmişti. Bugün tekrar düzene koymaya başlıyorum. Hedef 55 inşaallah~
Reglim de üniversite sınavım da yaklaşıyor, artık buraya yazdıkça motive olacağız ne diyelim.
Merhaba yeşil çay kokan günlüğüm, size de merhaba diyet yoldaslarım :nazar:

Günaydın :)
Bugün dört buçuğa kadar evde olmayacağım, yanıma birkaç kayısı bir adet kırmızı elma ve mısır alıyorum. Ve tabi ki 1.5 litre karbonatlı suyum:KK46:
Geldiğimde de bir tabak biber dolması sonraki saatlerde yoğurt teşil çay tüketmeyi düşünüyorum. Regli oldum, umarım çikolata krizleri bastırmaz :63: Cuma günü tartıya :KK49: ya sabır
Şimdi gidip evden çıkmadan haşlanmış yumurta ve birkaç zeytin tüketeceğim. Hoşça kalın :p

Bir önceki mesajım güme gitti birazo_O
Hiçbir şey yiyemeden çıkıp hastaneye gittim. Şimdi evdeyim ve gelir gelmez 5 kare dilim bitter yedim. Açım. Biraz atıştırayım, diğer öğünlerime ve yarınkilere dikkat edeceğim artık :olamaz:

Sabah bir dilim çavdar ekmeği üç beş zeytin bir bardak yeşil çay

09:00-15:00 a kadar bir kase kayısı ve bir kırmızı elma

17:10 bir kase salata iki adet biber dolması beş erik

Canım bir şeyler yemek istiyor:KK61::KK61:

Sabah sekiz gibi bir adet haşlanmış yumurta, bir bardak yeşil çay

Saat 14:00 arkadaş zoruyla ayransız lavaş arası tavuk döner :KK61:yapmamalıydım yememeliydim :KK20:

Fazla mı kaçırmış oldum bilmiyorum özel günümdeyim hala çok üzülüyorum kilo veremiyorum sanırsam... Yarına kadar sadece pul biberli yoğurt ve yeşil çay tüketeceğim yakarım inşaAllah:cry:

Birisi destek olsa bana keşke olmuyor böyle:KK24::KK60::KK22:

:kızgın::kızgın:Dün bi tabak ciğer yedim aksam. Bugün de diyetimi bozdum resmen of of :( :(

Sabah 1 haşlanmış yumurta+ 1 nektar

11:00 yeşil çay

12:00 bir kase erik

14:00 pastaneden 1 peynirli poğaca :( :( 1 kırmızı elma :(

Vee :KK43:
17:00 bir tabak dolusu SALÇALI bulgur pilavı :KK57:

Kendimi iyi hissetmiyorum karnım da şişti zaten pilav yemekten​

Back
X