- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
Eridim bittim nası güzel görünüyor,mutlaka tadı da muhteşemdir.
Oyun sana gitti bile canım
Munzevi Zencefil

Oyun sana gitti bile canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim megEridim bittim nası güzel görünüyor,mutlaka tadı da muhteşemdir.
Oyun sana gitti bile canım![]()
Munzevi Zencefil
Yanlız tebrikler en zor pilav bana göre ellerinize emeğinize sağlık
ellerine sağlık başarılar![]()
Nam nam nam oruc oruc bakmayaydım ıyıdıharıkaa
Çok teşekkür ederim hepinize. Ben nasıl görmedim mesajları anlayamıyorum daha önceden. Hiç bildirim gelmemiş. B bergen26 teşekkür ederim. Denemenizi tavsiye ederim mutlaka. Sizinde ellerinizden eminim enfes anne yemekleri çıkıyordur. Hepimizin ellerine sağlıkEllerinize sağlık oyumu size vermiştim, bende perde pilavıyla katılmayı düşünmüştüm sonra vazgeçtim ve şimdi tarifini almak için uğradım buraya deneyeceğim teşekkürler:) çok güzel porsiyonluk olması
6 porsiyon çıkmış.Bu olculerle kaç güveç oldu acil cvp lütfen 1 saat sonra yapmaya baslicam. Portakaaaaall
6 porsiyon turkuaz :)Bu olculerle kaç güveç oldu acil cvp lütfen 1 saat sonra yapmaya baslicam. Portakaaaaall
Yani salata cacık bir sulu yemek olabilir. Ben sadece salata yapmıştım yanına.Bunun yanina ne yapılır misafirlik ? Aile içine tek bu yeter de misafir misafir ??