kolay gelsin ne diyeyeim. bende böle başladım 78 kilodan 72 kiloya düştüm 2 ayda. yaz geliyor daha verilecek çok kilo vardoğum kiloları öle kolay gitmiyor.hayatım boyunca diyet yapmadım hep zayıftım.ama şimdi alışveriş yapmaktan nefret ediyorum.şu anda kilo vermem durdu.arada kaçırıyorum yine
bakalım neler olacak ilerleyen haftalarda.
aynenn ben de katılıyorum canım.bi süredir bende öyle yapıyorum.bu aralar da zaten iştahım kapalı.artık çikolata yemek bile hiç istemiyorum.
hemen hemen 1 aydır bende bunu uyguluyorum ve kilo verdim bayaa bi.görenler hemen fark ediyo kilo vermişsin diyo
tabiki devam edicem ara vermeyecem hem yaza hazırlık hem de sağlık açısından tabiki.
ama benim tek sorunum basenlerim
ne yaparsam yapayım şu basenler gitmiyo genetik bizde sanırım ondan olsa gerek
bende spor 0 nerdeyse ondanda veremedim daha fazla bebeği bırakamıyorum.onu alıp çıkamıyorum offf ki ne of:) yaz gelioooooo, iştah tavan yapmış herşey beni ye diyo..
valla canım ben hiç spor yapmadan verdim kilo.sabahları yürüyüşe çıkarım diyordum bi türlü hava güzel olmadı çıkamadım ben de yediklerimi kısarak kilo vermeye çalıştım ve oldu.ama az.biraz daha vermem lazım.
ben spor yapmıyorum ama genelde akşam üstü yürüyüşe mutlaka çıkmaya çalışıyorum.bi kaç saat yürüyorum belki o da biraz faydası dokunmuştur canım.
benim kilo vermemin en büyük etkeni iştahımın kapalı olması.inanki hiç bişi yemek istemiyo canım.
karnım guru guru ses çıkartıyo ama sadece karın doyurmak için yiyebiliyorum canım istediği için yeyemiyorum.
bu iştah nasıl kapanır kızlar((
bende spor 0 nerdeyse ondanda veremedim daha fazla bebeği bırakamıyorum.onu alıp çıkamıyorum offf ki ne of:) yaz gelioooooo, iştah tavan yapmış herşey beni ye diyo..
canım bebek var diye çok dert etme. ilk aylar spor yapılmıyor uykusu düzene girince örneğin akşam 8 gibi uyuyunca pilates yapardım. üstüne yeşil çay içerdim. diyet de yaparak 9 kilo vermiştim. bazı akşamlar tavuklu salata, ton balıklı salata yerdim. onu yediğim günlerin ertesi günü kesinnnn kilo vermiş olurdum. ama sonra bir gün eşimin beklediğimiz tayin haberini aldık çok sevindik eşim de çikolatalı pasta almış gelmiş ben o mutlulukla yedim de yedim. o günden sonra ipler koptu diye bıraktım diyeti. hoop kilolar geri geldiler. ondan sonra cesaret edip yeni bir serüvene atılmadım. taaki bugüne kadar.
işte bu yüzden üzülmemek için diyetsiz ömür boyu az az yiyerek kilo vermek istiyorum. kalıcı olsun istiyorum
İnşallah diledigin kilo.ya kavusursn
Bende sunu farkettim kesinlikle tamamen kısarak hiç bir diyetin sonu gelmemstr
Kendim de aynen porsiyonlari küçültrk uygulyrm dyetmi herşey den de yiyorum içimde kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?