- 31 Mart 2019
- 1.097
- 568
- 103
Uzun süreli en iyi diyet herseyden yiyebildiğimiz diyettir ama ölçüye dikkat etmemiz gerekiyor neyi ne kadar yiyeceğimizi sürekli aklımızı mesgul ediyor ben daha önce boyutlarla ilgili biseyler yazmstm buraya ve o diyetleri de denemiştim bu diyette ise günde 3çorba kasesi kadar büyüklüğünde porsiyon hakkımız var yani sbh1porsiyon aynı şekilde öğle ve aksam.Herseyden ne kadar yiyeceğimizi sürekli düsünmek yerine örneğin sbhki porsiyonunuza neler sığarsa o öğünde o kadar tüketiyoruz mesela sbh porsiyonuma çeyrek simit,1dilim peynir,birkaç zeytin,yarım yumurta o porsiyonu doldurabilir.Böylece ne yediğimizin ölçüsünü aklımzda tutmamıza gerek yok.Unutmayn ama sadece günlük 3porsiyon ve 3günde bir diyeti bozuyoruz vct kıtlık moduna gitmesin diye.Ve bahsettiğim porsiyonu çorba kasesi olarak seçin. Mesela akşam öğünündeki porsiyona 2köfte 1 kaşk pilav 1kaşk salata sığabilir. Bu şekilde kilo verilebilir diye düşünüyorum buraya çok diyet yazısı yazdm ama diyet yapmak zor geliyor artk çok fazla kilom yok ama inatcı kilolarm var bende onları vermeye calsyorum ama diyete uyamıyorum çok fazla diyet denedigim için metabolizmamda yoruldu sanırım herseyden az yiyerek birara kilo vermistim bu da ona benziyor ve daha kontrollü umarm isinize yarar.