Bizim de arabamız yok ama belli bi süre puset kullanımı daha kolay diye ben pusetli araba aldım. Ama puset ya da port bebe olmadan normal bebek arabasında yanlarına destek koyarak da bebeği oraya yatıranı gördüm
Bence puset alın araba şart değil evde ana kucağı diye de kullanıyorum ben Kızım 4 günlük pıt pıt her yere götürüyorum evde Hem biraz baş tarafı yüksek olduğu için kusunca boğulma tehlikesi de oluşturmuyor bence porttan daha güvenli bi nevi reflü yatağı Sallanması da mükemmel oluyor
Bence puset alın araba şart değil evde ana kucağı diye de kullanıyorum ben Kızım 4 günlük pıt pıt her yere götürüyorum evde Hem biraz baş tarafı yüksek olduğu için kusunca boğulma tehlikesi de oluşturmuyor bence porttan daha güvenli bi nevi reflü yatağı Sallanması da mükemmel oluyor
Kucağımda çıkıp arabaya bindim sizde taksiye binersiniz muhtemelen çok şart değil bence sonrasında da normal bebek arabası kullandım kanguru cok kullandım