Poşet poşet kusuyorum.

gamalag

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
44
7
6
33
Merhaba arkadaşlar. 13+3 günlük hamileyim. Oğlum olacak kısmetse. 5.haftamin sonundan beri kusuyorum. 11.haaftada toparlanır gibi oldum daha şiddetlendi. Her yediğimi gece gündüz çıkarıyorum. Poşet doluyor adeta. Gecen gun tam bir poset ictigim suları kustum.Çok kötüleşiyor. Kolum kalkmıyor adeta. Bitmicek gibi. Forumda sürekli okuyorum diğer konulardan ama hiç biri bana çare olmuyor. Napacam bilmiyorum. Gurbetteyim yalnızım ve 4 yaşında bir kızım var. Bakanım yok eşim elinden geleni yapıyor ama yine de olmuyor. Zofer serumu vermişti Dr 7.haftamda 5 tane. 3 ünü kullandım. Kalanida kullansam mi zarari olur mu diye tereddüt ediyorum. Birinin bana birşey söylemesine ihtiyacım var. Kimse beni anlamıyor.

Bende 5. Haftamda kusmaya başladım, sürekli mide bulantım var. Prilam verdi doktor, kusmamı kesti, bulantıma biraz iyi geldi.Ben naneli sakız çiğneyince rahatlıyorum. Bir de ayva çok iyi geldi mide bulantıma.

Bende 5. Haftamda kusmaya başladım, sürekli mide bulantım var. Prilam verdi doktor, kusmamı kesti, bulantıma biraz iyi geldi.Ben naneli sakız çiğneyince rahatlıyorum. Bir de ayva çok iyi geldi mide bulantıma.
Banada prillam verdi ama bana hic etki etmiyo maalesef. Ayva bnde yiyorum tek yiyebildigim meyve şu siralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…