dilaygül rica etsem katmerin tarifini verebilirmisin. karslı bi komşumuzda yemiştim tarifini almak mümkün olmadı ama tadı hala damağımda internette de bulamadım.
dilaygül bu yemeklerin resimleri yokmu çok merak ettim hani keteyi çok duyuyoruz ama yörelere göre farklı mesela posof nerenin ilçesi ve herkez aynımı yapar bu yemekleri benim de arkadaşımın kayınvaldesi posofun bir köyündenmiş biliyorum yaoarım dedi ama resimlerini görseydim ona göre isterdim şimdi tereddüt ettim acaba hangisi daha güzeldir diye sağlıcakla kal herşey gönlünce olsun:uhm:
ay hemşolareım benim buldum sizi ay canım mümkünmü başka diyarlarda olsakta memleketimizin konuşmalarını yemeklerini unutmak..............
ve burda çok yanlızım bu konuda tabii egeli biriyle evlenirsem olacağı oda neyse kısmet nasip unlar ama ben egeli kocişime hiç bilmediği hıngalı sevdirdim adam hastası şimdi nasıl yiyor ha keteyede hasta ankarada yengem annem bir yapar parmaklarını yersin bize gönderirler ben o kadar beceremiyorum keteyi.........
ama hıngalı bazen yaparım anneminkini tutmaz ama olsun........
şimdi hamişim canımda çekiyor birgün komşumla beraber yapıp yiyeceğim...........
Oy anammmm hamileligimde hinkal aserdim ama sekerim oldugu icin yiyemiyordum.Sonunda kaynanam yapmisti ve o gun dedimki Allahim evladim sana emanet artik dayanamiyorum seker komasina bile girsem yiyecem dedim ve o gun bir tepsi hingal yedimm tabi sekerimi hec sorma :roflol:
Elleren sagluh bacim agzin yiyem derdin alem atasin alem :roflol:
gadenalim bacican dikat et sekeren bendede o der vardur neyiseki bu aralar eydur:roflol:
insallah bebiste bisey yoktur sende biraz az yersin canim benim ama yinede dikat et seker sakaya gelmez :1no2:
benim erkek kardeşim posoflu bir kızı seviyor onun yakından araştırıyoruz posofluları çok iyi ve samimi insanlar hiç yalan abartı yok şimdilik aile olarak çok sevdik ilerde kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?