power plate

ikon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
46
0
36
İstanbul
Kızlaaaaaaaaarr Power Plate yapan var mı? Ben yeni başladım ama yürüyemiyorum o kadar ağrım varrrrr :1: olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyoruuummmm

Kızlaaaaaaaaarr Power Plate yapan var mı? Ben yeni başladım ama yürüyemiyorum o kadar ağrım varrrrr :1: olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyoruuummmm

ay cnm yaa sakn uzun süre kullanma.haftada bir 10 dkyı geçme. amcam kas yapmak için gitti, kolundaki adele yırtıldı. ben de power plate şahane diyodum bi süre kullandım ama kaslarımı mı germiş bilmemnapmışsa (doktorumun söylediği kdrıyla) ayağımdaki iç bağlar yırtıldı :((( ve 1-2 aydır zar zor yürüyorum hafif tempolu dahi yürüsem şimdi şişip ağrıyııp morarıyor ayağım.

powerplate çok ama çok suni bi şey. ilk zmnlar süper diosun 10dkda mükemmel titreşimler ve deli gibi spor yaptım sanıosuın. ama ne sıkılaştırıo ne bişey. sana zarar verebiliyor üstelik. gözünü seveyim her gün yarm saat tempolu yürüyüş yap inan daha faazla faydasını göreceksin. powerplate için dikkatli ol derim ;)

hiç başlamamak daha doğru olucak yani

hayatım kaç kilo fazlan var? form tutmak için,sıkılaşmak içinse başka hareketler deneyebilirsin. yok eğer amacın kilo vermekse kesinlikle günde yarım saat orta-yüksek hızda koşu bandı. bi 10 gün yap değişiklik olacaktır eminim. benim ayağımda bağlar yırtıldığı için ne zmn spora başlasam yeniden şişiyor ayağım :( o yüzden kilo sorunum arttıkça artıyor. ne yapacağmı şaşırmış durumda da olsam, kavitasyon ve power plate benim için hiçbi işe yaramayan ÇOK AZ etkili olan yöntemler olduğu için yeni şeyler arıyorum.
kısaca sen bilirsin, istersen 1-2 seans dene. ama sakın paket seans (10-15 seans) satın alma.en güzeli kendin dene 1-2 seans. (zaten haftada 1den fazla yapılması zararlı) işe yaradığına inanırsan devam et şeker. ama bizi de durumdan haberdar et ;)

Back
X