pozisyon engeli....

Sarı kart gösterin olmazsa kırmızı kartla sahadan uzaklaştırın :) Sevmeyebilir illa bir nedeni yoktur herhalde sadece sevmiyordur belki :)

Pozisyon engeli yazınca başlıkta ben de işle ilgili bir pozisyon durumu sandım,demek ki yüksekleri hedeflemiş diyordum kiii biraz açık oldu yazısını okuyunca :17::17::17: farkettim:52::52:

Pozisyonla spiralin ne ilgisi var Allah aşkına? Bazı konular beni benden alıyor, napıcaz simdi, söyle yap kızmaz, böyle yapma kızar diye pozisyon mu anlatıcaz birbirimize?

Yuh ya boyle konu mu olur.biz nasil anlatalim yok bacagini kaldir poponu kaydir mi diyecez.ayip ayip.
Oturup esinle konus.deneye deneye bir yol bulun aaaaaa

taktırdığım günden beri öyle..kontrole gittim bişey yok gayet yerinde demişti...

doktor sorun yok diyorsa tıbbı anlamda sorun yoktur..

Batma kısmına gelince ne diyelim kocan ya yalan söylüyor ya da gerçekten batıyor..Batma hiç duymadım bu arada..

Kocanın istediği pozisyonlardan vazgeçmeyin o zaman..

Ya da spirali çıkarttırıcan.

Başka çare yok..

Yuh ya boyle konu mu olur.biz nasil anlatalim yok bacagini kaldir poponu kaydir mi diyecez.ayip ayip.
Oturup esinle konus.deneye deneye bir yol bulun aaaaaa
kusura bakma arkadaşım ama yanlış anlayıp yorum yapmışsın...ben böyle bişey var mı diye sormak istedim...öyle yap böyle yap demeniz için yazmadım...

Yanlis mi anladim diye basa donup baktim.yooo gayet iyi anlamisim.ilk basta sadece esinin bazi pozisyonlari sevmedigini yazmissin.nedenlerini sonra yazmissin.e benim boyle anlamam normal.
Ama yine de bunu esinle cozmen lazim.

benim evli bi arkaşımda da var spiral ve o hiç böyle bir şeyden ahsetmedi gene de bilemicem de özel hayatlarını

Son düzenleme:
Yani davranışsal olsa sorunun şöyle yap böyle yap deriz de sorun bariz fiziksel. Sizin yatak odanıza, ve dahası cinsel ilişki esnasındaki fiziksel duruşunuza biz ne yapabiliriz veya nasıl müdahale edebiliriz?
Ayriyeten evli olmayanlar falan var, ne bileyim 15-16 lık kızlar da okuyor bu forumu biraz duyarlı olalım ya.

:D bence kendi keyfine iş yapıyor adam :D

hiç batma filan duymadım ben bekar olmama rağmen. eşinin ki psikolojik zaar :ssz:

Back
X