Pozisyon nasıl olmalı

damlahanim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
297
102
18
27
Merhabalar arkadaşlar. Çocuk sahibi olmak isteyen hanımlar hangi pozisyonlar iyi etkili. Yada pozisyon önemi yok mu? Bide ilişkiden sonra ayak dikmek yastık ile poposu destekleme. Tecrübelerinize sığınıyorum😊

Merhabalar arkadaşlar. Çocuk sahibi olmak isteyen hanımlar hangi pozisyonlar iyi etkili. Yada pozisyon önemi yok mu? Bide ilişkiden sonra ayak dikmek yastık ile poposu destekleme. Tecrübelerinize sığınıyorum😊
pozısyon secmek degıl de bosalma anında menının dısarıya akmayacak sekılde kadın altta erkek ustte olmalı yada ıkınızde yan yana olabılırsınız ya da senın arkan donukken egıldıgın pozısyonda. bunların ısımlerı var da gerek yok sımdı :KK70: öhömm . kadının ustte oldugu pozısyonlar olmaz bı tek. ılsıkıden sonra yarım saat yatman kafi. belıme yastık gecen sene koyuyordum denerken sonra doktor uzanmak kafı demıstı. ben de oyle yaptım .

pozısyon secmek degıl de bosalma anında menının dısarıya akmayacak sekılde kadın altta erkek ustte olmalı .kadının ustte oldugu pozısyonlar olmaz bı tek. ılsıkıden sonra yarım saat yatman kafi. belıme yastık gecen sene koyuyordum denerken sonra doktor uzanmak kafı demıstı. ben de oyle yaptım .
Peki dogy pozisyonu

Ben hamile kaldığım ay Ocak ayında ev yikamistim ondan dolayı bu ay olmaz deyip ne ilişkiden sonra yattım ne önem verdim ve o ay hamile kaldım yani diyecegim o ki kendinizi çok sıkmayın olacağı varsa her türlü olur insallah
Bence de öyle olacağı varsa her şekilde olur

Pozisyonun önemi yok olacağı varsa oluyor olmayacaksa amudada kalksanız olmuyor malesef 3,5 yıl her türlü pozisyonu, yöntemi deneyen biri olarak söylüyorum:rapci:
Evet öyle ummadigin an oluyor olacaksa

Son düzenleme:
Back
X