Pozitif Dusunme Sayfalari Kitaplari...

papyonkilikli

kulillah summe zerhum....
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
7.898
15.458
298
Evet suanki derdim bu... sosyal medyada olan pozitif dusunce gruplari bunlari yonlendiren insanlar hakkindaki dusuncelwreinizi merak ediyirum acikcasi...
bir gruba uyeydim okuduklarim beni soka ugratti... bazi kelimeleri duzgun bile telafuz edemeyen kisilerin bilincalti temizligi vs diye insanlari kandirmasi gibi geliyor... hele bir ses kaydi dinledim dinlerken esim geldi "kizim bu ne eriskin filmi mi izliyorsun" dedi ki hakketen oyle bir ses tonu ile konusulmustu. birbiri ile alakali olan ama birbirine antitez olan cumleleri ayni konu icinde kullanmalar ve bir de bunlara dini alet etmeler.. ama ard arda paylasilan sozde mucizeler. "niyet kartimda ask cikti esim arabami degistirdi" " bilmem ne bulutlara dua yuklemek" anlayamadigim tuylu tutsulu ritueller . sizinle tanistim.hayatim degistiler falan...
bu ara Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi nin bir konusunda paylastigi gibi acayip psikolojiye sarmis durumdayim ve daha cok bilinc alti temizligi ile ilgili arastirmalar yapiyorum ve karsima boyle seyler cikti...
ben mi cok kotu niyetliyim yoksa onlar mi?

Evet suanki derdim bu... sosyal medyada olan pozitif dusunce gruplari bunlari yonlendiren insanlar hakkindaki dusuncelwreinizi merak ediyirum acikcasi...
bir gruba uyeydim okuduklarim beni soka ugratti... bazi kelimeleri duzgun bile telafuz edemeyen kisilerin bilincalti temizligi vs diye insanlari kandirmasi gibi geliyor... hele bir ses kaydi dinledim dinlerken esim geldi "kizim bu ne eriskin filmi mi izliyorsun" dedi ki hakketen oyle bir ses tonu ile konusulmustu. birbiri ile alakali olan ama birbirine antitez olan cumleleri ayni konu icinde kullanmalar ve bir de bunlara dini alet etmeler.. ama ard arda paylasilan sozde mucizeler. "niyet kartimda ask cikti esim arabami degistirdi" " bilmem ne bulutlara dua yuklemek" anlayamadigim tuylu tutsulu ritueller . sizinle tanistim.hayatim degistiler falan...
bu ara Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi nin bir konusunda paylastigi gibi acayip psikolojiye sarmis durumdayim ve daha cok bilinc alti temizligi ile ilgili arastirmalar yapiyorum ve karsima boyle seyler cikti...
ben mi cok kotu niyetliyim yoksa onlar mi?
Meleklerle Yaşamak diye spiritüel bi kitap vardı.Yazarı çok tatlı bi insandı ama kendisi,bu tür konulara derinden dalmış ve zamanla ruh ve akıl sağlığını kaybetmiş bi okuru tarafından öldürülünce bu bilinçaltı,spiritüellik tarzında kitaplar,sayfalar bende bi duraksamaya neden oldu.Bazı sayfalar olumla,dolunay ritüeli vb. adı altında kötü niyetli enerjiler yayabiliyorlar.Güvenilir yazarların kitapları,sayfaları en iyisi bence.

Evrim Balıkçı ve mistik yok takip ediyorum bende onlar güvenilir gibi geldi.

Bilinçaltı temizliği diye bir şey var evet ama öyle iki kitapla üç videoyla olacak şey değil. Ya uzman bir psikolog hipnozla yapar ya da insanın yıllarını alır becerebilmek.

Yaklaşık bir yıldır meditasyon yapmaya çalışıyorum. Yurt dışında yaşarken eğitimini almış bir arkadaşımdan yardım alıyorum yine de tam becerebilmiş değilim. Meditasyon ve odaklanma bile bu kadar zorken bilinçaltı temizliğine daha kırk fırın var.

Başak sayan takip ediyorum ben. Öyle mürid kıvamında değil ama geçen 21 günlük yaratım meditasyonuna katıldım. İyi geldi açıkçası.

Bu arada yarım yamalak hiç bilmeden olumlamalar yapsam da elde ettiğim birkaç şey oldu benim de geçmiş yıllarda. Şimdi daha bilinçliyim bakalım bişeyler olacak mı.

Tibet egzersizleri bunlardan iyidir bence. Nereden bilelim subliminal olarak kötü niyet ve enerji zerk etmediklerini?

Lütfen ama lütfen bu tarz insanlara itimat edip para falan kaptırmayın hepsi ruh hastası yok melek kartı yok spritüel yaşam. Gidin düzgünce bir klinik psikologa bu konularda özel eğitim almış olmasına da dikkat edin o temizlesin bilinçaltınızı. Psikoloji bir bilimdir böyle abuk sabuk şeylere alet edilemez vallahi deliricem artık

Açık söyleyeyim hiç bir işe yaramıyor onların verdiği fikirler
Yok olumlu düşündüm evim oldu
yok kendime dilek kartı oluşturdum karşıma dünyanın en yakışıklı adamı geldi
Yok meditasyon yaptım huzur buldum

İstersen kırk kere yap meditasyon hayatın dışarı taraftan saldırı aldıntayken sen iç taraftan huzur bulabilecek misin bakalım

Sürekli vır vır yapan kaynanası ile beraber oturan kadına iş yeri yılanlarla çevrili zavallı çalışanlara söylesin insanın huzuru elde etmesinin kendi içinde olduğunu

Bilinçaltı temizliği diye bir şey var evet ama öyle iki kitapla üç videoyla olacak şey değil. Ya uzman bir psikolog hipnozla yapar ya da insanın yıllarını alır becerebilmek.

Yaklaşık bir yıldır meditasyon yapmaya çalışıyorum. Yurt dışında yaşarken eğitimini almış bir arkadaşımdan yardım alıyorum yine de tam becerebilmiş değilim. Meditasyon ve odaklanma bile bu kadar zorken bilinçaltı temizliğine daha kırk fırın var.

Başak sayan takip ediyorum ben. Öyle mürid kıvamında değil ama geçen 21 günlük yaratım meditasyonuna katıldım. İyi geldi açıkçası.

Bu arada yarım yamalak hiç bilmeden olumlamalar yapsam da elde ettiğim birkaç şey oldu benim de geçmiş yıllarda. Şimdi daha bilinçliyim bakalım bişeyler olacak mı.
basak sayan dediginiz kisi eski oyuncu degil mi? azra kohen le mahkemelik olmistu hatta...

sacma geliyor bana arada instagramda goruyorum.
amiyane tabirle para tuzagi :deli:
ayni seyi dusunuyorum.
Lütfen ama lütfen bu tarz insanlara itimat edip para falan kaptırmayın hepsi ruh hastası yok melek kartı yok spritüel yaşam. Gidin düzgünce bir klinik psikologa bu konularda özel eğitim almış olmasına da dikkat edin o temizlesin bilinçaltınızı. Psikoloji bir bilimdir böyle abuk sabuk şeylere alet edilemez vallahi deliricem artık
yok asla oyle bisey yapmam. suanda tedavi icin inanin vaktim yok daha cok kitaplarla dusunce tarzimi masil degistirebilirime odaklandim.

İstersen kırk kere yap meditasyon hayatın dışarı taraftan saldırı aldıntayken sen iç taraftan huzur bulabilecek misin bakalım

Sürekli vır vır yapan kaynanası ile beraber oturan kadına iş yeri yılanlarla çevrili zavallı çalışanlara söylesin insanın huzuru elde etmesinin kendi içinde olduğunu
ya bir de bana fal bakmak hatta sirk kosmak gibi geliyor yapilan ritueller.

ya bir de bana fal bakmak hatta sirk kosmak gibi geliyor yapilan ritueller.
Bana da öyle geliyor
Bir de dünyanın parasını alıyorlar insanlardan bir psikoloji eğitimleri var mı neye dayanarak bunları söylüyor hiç birini söylemiyorlar

Yok sipüritel danışmanlık yok yoga hocalığı (zaten öğrencisini görmedim bu yoganın herkes hoca ) kısaca yolunu bulmaya çalışan insanlar

Tamam olumlu düşünmenin hayata pozitif bir etkisi olur mutlaka ama hayatta her şey olumsuz giderken olumlu düşün naraları atılması bana komik geliyor
Hayatta olumsuz duygularda var sürekli olumlu düşün olumsuz duyguları yok et onları görmezden gel daha kötüleştiriyor durumu

Valla magazinle ilgilenmiyorum. İnstagramda denk geldi benim düşüncelerime yakın geldi yazdıkları, takip etmeye başladım. Kimdir nedir bilmem.
yok magazin kismi degil zaten ogrencilik zamanimin dizisi yaprak dokumu oyuncu kendisi. azra kohen de yazar zaten. intihal tartismasi vardi aralarinda diye hatirliyorum. kim oldugu hakkinda bildigim tek sey bu. yani meslegi bu is degil demek istedim.

Az önce okudumda (sosyal medyadan) kaynana ile beraber yaşanmaya zorlatmak ve eşini annesi tarafından hakarete/siddete/baskiya maruz kaliyorsa korumamak hem boşanma sebebi olarak geçerli yargitay tarafında hemde maddi/manevi tazminat hakki veriyor kadına cünkü koca ağır kusurlu sayılıyor. Biraz konu dışı ama belki okuyup faydalanan olur :)

Son düzenleme:
Bana da öyle geliyor
Bir de dünyanın parasını alıyorlar insanlardan bir psikoloji eğitimleri var mı neye dayanarak bunları söylüyor hiç birini söylemiyorlar

Yok sipüritel danışmanlık yok yoga hocalığı (zaten öğrencisini görmedim bu yoganın herkes hoca ) kısaca yolunu bulmaya çalışan insanlar

Tamam olumlu düşünmenin hayata pozitif bir etkisi olur mutlaka ama hayatta her şey olumsuz giderken olumlu düşün naraları atılması bana komik geliyor
Hayatta olumsuz duygularda var sürekli olumlu düşün olumsuz duyguları yok et onları görmezden gel daha kötüleştiriyor durumu
bir arkadasim (omrunde hic spor yapmadi) 1500 lirayi bastirdi pilates hocasi sertifakasi var. 😂

yok magazin kismi degil zaten ogrencilik zamanimin dizisi yaprak dokumu oyuncu kendisi. azra kohen de yazar zaten. intihal tartismasi vardi aralarinda diye hatirliyorum. kim oldugu hakkinda bildigim tek sey bu. yani meslegi bu is degil demek istedim.

Mesleğidir değildir bilmem. Bir kitabını okudum, beğendim. Bir de yaratım meditasyonuna katıldım ki meditasyon zaten ilgi alanım bir süredir çalışıyorum üzerinde.
Mesleği meditasyonculuk olan biri var mıdır bilmem. İnsanlar kendi yöntemleriyle, bilenlerden ufak yardımlar alarak ya da kursuna giderek bir şekilde öğrenirler. Meditasyon zihni boşaltmak için yapılır. İlk mesajda da dediğim gibi bilinç altı temizliği öyle iki kitapla da yapılacak şey değil, keşke olsa.

Madem inanmıyorsunuz, şirk koşma olduğunu düşünüyorsunuz neden ilgileniyorsunuz? Duanızı edin o zaman.
saldirinizin sebebi bu negatifligin amaci nedir anlayamadim. siz de takip etmenize ragmen cok da nasiplenmemissiniz. karsima bircok kere cikti ve bu sitenin kadinlarinin fikirlerini merak ettim. bir arayis icindeyim hanimefendi zor zamanlardan gectim kendi kendimi iyilestirmeye calisiyorum. fakki fikirlere ihtiyacim var. daha fazla sizinle tartiamayacagim lutfen uzatmayin.

Deprem konusuna da yazmistim buraya da yazayim. Ben enerjilere, bazi seylere inaniyorum acikcasi ama bu işlerde ilim sahibi olan insanlar instagramda bilmem kac liraya fal acayim diye kendini paralamaz, bu kadar dünyalik derdine düşmez.
Boyle seylerin ticareti olmaz, yapana da inanmam asla. Milleti olumlu dusundurerek ev, araba sahibi yapabiliyorlarsa kendilerine neden faydalari olmuyor hala 3 kuruş peşinde dolaniyorlar?

Back
X