Pozitif Dusunme Sayfalari Kitaplari...

saldirinizin sebebi bu negatifligin amaci nedir anlayamadim. siz de takip etmenize ragmen cok da nasiplenmemissiniz. karsima bircok kere cikti ve bu sitenin kadinlarinin fikirlerini merak ettim. bir arayis icindeyim hanimefendi zor zamanlardan gectim kendi kendimi iyilestirmeye calisiyorum. fakki fikirlere ihtiyacim var. daha fazla sizinle tartiamayacagim lutfen uzatmayin.

Gayet sakin ve merak ettiğim sormuştum aslında. Saldırı değildi ama öyle anlamanız içinde bulunduğunuz ruh halinden kaynaklanıyordur diye tahmin ediyorum ve size kızmıyorum. Umarım arayışlarınızın sonucunda iyi bir noktaya ulaşırsınız.

Az önce okudumda (sosyal medyadan) kaynana ile beraber yaşanmaya zorlatmak ve eşini annesi tarafından hakarete/siddete maruz kaliyorsa korumamak hem boşanma sebebi olarak geçerli yargitay tarafında hemde maddi/manevi hakki veriyor kadına cünkü koca ağır kusurlu sayılıyor. Biraz konu dışı ama belki okuyup faydalanan olur :)
Kesinlikle kaynanayla yaşamaya zorlamak kesinlikle boşanma sebebi sayılmalı
Benim arkadaşımı resmen kandırdılar 3 aylık evliyken kaynanası geldi karşı evine yerleşti meğerse evi önceden almışlar kıza söylememişler
Şimdi o kıza söyle kaynananın içindeki iyiyi gör olumsuz bir durumu Olumluya çevir diye

Mesleğidir değildir bilmem. Bir kitabını okudum, beğendim. Bir de yaratım meditasyonuna katıldım ki meditasyon zaten ilgi alanım bir süredir çalışıyorum üzerinde.
Mesleği meditasyonculuk olan biri var mıdır bilmem. İnsanlar kendi yöntemleriyle, bilenlerden ufak yardımlar alarak ya da kursuna giderek bir şekilde öğrenirler. Meditasyon zihni boşaltmak için yapılır. İlk mesajda da dediğim gibi bilinç altı temizliği öyle iki kitapla da yapılacak şey değil, keşke olsa.
bakin siz ilgilenmis bir yolunu bulmussunuz bu kendi fikirlerinizle olmus baskasinin yonlendirmesi olmus bilemem. iki uc kitapla bilincalti temizligi olmayacagini biliyorum. su zamana kadar npl, emdr, bikissel davraniscilik pek cok seyi arastirdim bunlarla ilgili ulasabildigim birkac kitap okudum. instagramin algoritmasi nedeniyle bu tarz arastirmalar yapinca karsiniza baglantiki seyler cikiyor ve ben de bu konuda bi sure biseyler bakindim buraya da fikir almak icin konu actim.
meditasyonunuz sizde ise yarayincaya kadar devam edin. ben dualarimi zaten ediyorum. iyi aksamlar.

Deprem konusuna da yazmistim buraya da yazayim. Ben enerjilere, bazi seylere inaniyorum acikcasi ama bu işlerde ilim sahibi olan insanlar instagramda bilmem kac liraya fal acayim diye kendini paralamaz, bu kadar dünyalik derdine düşmez.
Boyle seylerin ticareti olmaz, yapana da inanmam asla. Milleti olumlu dusundurerek ev, araba sahibi yapabiliyorlarsa kendilerine neden faydalari olmuyor hala 3 kuruş peşinde dolaniyorlar?

Meditasyona merak saldığımdan beri bir sürü insanla tanıştım ve hiç biri benden para talep etmedi. Bazıları kitap önerdi, bazıları teknik öğretti, bazılarıyla birlikte meditasyon yaptık. Yani gerçekten bu işle uğraşanlar çok para pul peşinde değiller aslında. Ev araba vaat edenler de sadece komik. Meditasyonla hayatımda çok şey değişti. Normal şartlarda da pozitif bir insanım ama bakış açımı değiştirdi, bir şeyler başarmaya güdüledi, hayatımı yönlendirebileceğimi öğretti bana. Bu süreçte olumlu şeyler de oldu hayatımda açıkçası.

bakin siz ilgilenmis bir yolunu bulmussunuz bu kendi fikirlerinizle olmus baskasinin yonlendirmesi olmus bilemem. iki uc kitapla bilincalti temizligi olmayacagini biliyorum. su zamana kadar npl, emdr, bikissel davraniscilik pek cok seyi arastirdim bunlarla ilgili ulasabildigim birkac kitap okudum. instagramin algoritmasi nedeniyle bu tarz arastirmalar yapinca karsiniza baglantiki seyler cikiyor ve ben de bu konuda bi sure biseyler bakindim buraya da fikir almak icin konu actim.
meditasyonunuz sizde ise yarayincaya kadar devam edin. ben dualarimi zaten ediyorum. iyi aksamlar.

Emriniz olur, size de iyi akşamlar 😊

Meditasyona merak saldığımdan beri bir sürü insanla tanıştım ve hiç biri benden para talep etmedi. Bazıları kitap önerdi, bazıları teknik öğretti, bazılarıyla birlikte meditasyon yaptık. Yani gerçekten bu işle uğraşanlar çok para pul peşinde değiller aslında. Ev araba vaat edenler de sadece komik. Meditasyonla hayatımda çok şey değişti. Normal şartlarda da pozitif bir insanım ama bakış açımı değiştirdi, bir şeyler başarmaya güdüledi, hayatımı yönlendirebileceğimi öğretti bana. Bu süreçte olumlu şeyler de oldu hayatımda açıkçası.

Meditasyonu ben de denedim ama benim için iyi olmadi pek, huzurdan ziyade huzursuz oldum. Yoga yapmaya calisiyorum daha cok bedenim için...

Kesinlikle kaynanayla yaşamaya zorlamak kesinlikle boşanma sebebi sayılmalı
Benim arkadaşımı resmen kandırdılar 3 aylık evliyken kaynanası geldi karşı evine yerleşti meğerse evi önceden almışlar kıza söylememişler
Şimdi o kıza söyle kaynananın içindeki iyiyi gör olumsuz bir durumu Olumluya çevir diye

Bencede su "Pozitif düşün, hayatın değişir" basit "çözümler" sunanlara gıcık oluyorum. Tek pozitif düşünmekle bir b** kendiliğinden değişmiyor. Kendini bir bataklığının içine sürüklediysen kendini kendi saçından tutup ordan adım adım çıkartman lazım. Hem kendini hem hayat şartlarını değiştirmem lazım, yoksa öyle hop diye birşey olmuyor. Biri para ile "bilinc altı temizlik" gibi seyleri instagramdan satmaya çalışıyorsa uzak durun derim herkese. Her zaman profesyonel destek alma taraftariyim.

Meditasyonu ben de denedim ama benim için iyi olmadi pek, huzurdan ziyade huzursuz oldum. Yoga yapmaya calisiyorum daha cok bedenim için...

Enteresan, her bünyede farklı etkisi oluyor demek ki. Yoga da iyidir, yogayla birlikte meditasyon yapanlar da var ama ben bir sonraki hareketi düşünmekten odaklanamıyorum ona. Ki meditasyon tek başına bile beni çok zorluyor odaklanma konusunda hala.

Enteresan, her bünyede farklı etkisi oluyor demek ki. Yoga da iyidir, yogayla birlikte meditasyon yapanlar da var ama ben bir sonraki hareketi düşünmekten odaklanamıyorum ona. Ki meditasyon tek başına bile beni çok zorluyor odaklanma konusunda hala.

Daha az odaklanmak icin yogayi tercih ediyorum ben, gozlerim acik oluyor, nefesimi ve yapacagim hareketleri filan dusunuyorum. 😊 O rahatlatiyor.
Meditasyonda odak problemi yasamiyordum ama iyi hissetmiyordum hiç, sonrasinda da huzursuz oluyordum.

Meleklerle Yaşamak diye spiritüel bi kitap vardı.Yazarı çok tatlı bi insandı ama kendisi,bu tür konulara derinden dalmış ve zamanla ruh ve akıl sağlığını kaybetmiş bi okuru tarafından öldürülünce bu bilinçaltı,spiritüellik tarzında kitaplar,sayfalar bende bi duraksamaya neden oldu.Bazı sayfalar olumla,dolunay ritüeli vb. adı altında kötü niyetli enerjiler yayabiliyorlar.Güvenilir yazarların kitapları,sayfaları en iyisi bence.

Ablacım ölmüş birinin arkasından konuşmak istemem ama
O tatlı bayan tatlılığı için dünyanın parasını alıyor
İnsanlara umut vaadediyor, iyileşme vaadediyor
Herhangi bir eğitimi, uzmanlığı olmadığı halde "danışan" kabul ediyor
Kendisine gelen insanların aradında ciddi acılar çekmiş olanlar var, çok problemleri olanlar var
Eeeee bu hanım meleklerin bir şeyleri düzelteceğini iddia ediyor, dünyanın parasını da veriyorsun ama bakıyorsun ki hayatında bir değişme yok. Zaten psikolojisi bozuk olan bir insan sizce ne yapar?
Kitabı da ayrıca çalıntı, Amerikalı bir yazarın kitabının kapağı bile birebir aynısı Google yapınca hangi kitap olduğu çıkıyor
Burda katil tabi ki suçlu, ama kolay yoldan para kazanmak için insanları sömürürsen, adam gibi yardım almalarını da engelleyip günahlarına girersen problemli tipleri başına bela edersin elbet su testisi su yolunda kırılır.
Bu iş hiç öyle yazdığınız gibi masum ve ponçikçe değil yani

Son düzenleme:
Herhangi bir eğitimi, uzmanlığı olmadığı halde "danışan" kabul ediyor
Zaten tersi olsaydı ülke olarak bunu kabul etmezdik :)
Her meslekte bu geçerli. Mesleği okumamış elinde diploması yok ama maşallah hemen uzman olmuş para kazanıyor.
Yazık çok yazık gerçekten. Hak eden insanların verdiği emeğe yazık...

Sevgili forum üyeleri bunların hepsi şarlatanlık asla inanmayın. Mutsuzsanız rica ediyorum düzgün şekilde tıbbi destek arayın para veya umutlarınızı ziyan etmeyin.
O tip melek şifası, bilmem ne enerjisi kitaplarına bakarsanız hepsi çalıntı ve Amerikan yazarlarından kopya onlar da zaten şarlatan
Kuldan medet ummayın. Zor geliyor biliyorum sabrediyorsunuz, tevekkül ediyorsunuz ama olmayınca kuldan medet umuyorsunuz. Ne yazık ki kulların elinde bir güç yok herkes eşit derecede güçsüz, kimse hayatınıza sihirli değnek dokunduramaz. Şarlatanlara itibar etmeyin, zamanınızdan umutlarınızdan paradan olmayın. Sevgiler.

Bencede su "Pozitif düşün, hayatın değişir" basit "çözümler" sunanlara gıcık oluyorum. Tek pozitif düşünmekle bir b** kendiliğinden değişmiyor. Kendini bir bataklığının içine sürüklediysen kendini kendi saçından tutup ordan adım adım çıkartman lazım. Hem kendini hem hayat şartlarını değiştirmem lazım, yoksa öyle hop diye birşey olmuyor. Biri para ile "bilinc altı temizlik" gibi seyleri instagramdan satmaya çalışıyorsa uzak durun derim herkese. Her zaman profesyonel destek alma taraftariyim.

Çok para istiyorlar yahu , kuzenimden biri 5000tl istemiş enerji temizliği için. Bir de iyice göz korkutuyorlar ki inan diye kızcağıza enerjini temizlet yoksa evlenemezsin, evlensen de boşanırsın, hamile kalsan bile düşük yaparsın demiş enerji ustası abla! Bu kadar acımasız olunmaz yani, parasını alıcam diye bir kadını bu şekilde korkutmak acımasızlık. Verdirtmedik parayı tabi şimdi gayet mutlu bir nişanlılığı var. Dünyanın parasını istiyorlar bir de yalan üstüne yalan uyduruyorlar. Herkes dikkat etsin yani sakın para falan kaptırmayın. Para diye kudurmuş o instagram enerjici tipleri. Diyeceğim o ki çok da istiyorsanız inanın arkidişler ama para kaptırmayın😂😂😂

Son düzenleme:
Evet suanki derdim bu... sosyal medyada olan pozitif dusunce gruplari bunlari yonlendiren insanlar hakkindaki dusuncelwreinizi merak ediyirum acikcasi...
bir gruba uyeydim okuduklarim beni soka ugratti... bazi kelimeleri duzgun bile telafuz edemeyen kisilerin bilincalti temizligi vs diye insanlari kandirmasi gibi geliyor... hele bir ses kaydi dinledim dinlerken esim geldi "kizim bu ne eriskin filmi mi izliyorsun" dedi ki hakketen oyle bir ses tonu ile konusulmustu. birbiri ile alakali olan ama birbirine antitez olan cumleleri ayni konu icinde kullanmalar ve bir de bunlara dini alet etmeler.. ama ard arda paylasilan sozde mucizeler. "niyet kartimda ask cikti esim arabami degistirdi" " bilmem ne bulutlara dua yuklemek" anlayamadigim tuylu tutsulu ritueller . sizinle tanistim.hayatim degistiler falan...
bu ara @idrakyollariiltihabi nin bir konusunda paylastigi gibi acayip psikolojiye sarmis durumdayim ve daha cok bilinc alti temizligi ile ilgili arastirmalar yapiyorum ve karsima boyle seyler cikti...
ben mi cok kotu niyetliyim yoksa onlar mi?
En anlam veremediğim en saçma şeyler. Millet 4 yıl okuyor stajını yapıyor psikolog oluyor bu bilinçaltı temizleyenler theatıcılar bioenerjiciler bi kaç worksopla uzman oluveriyorlar 🤷🏻‍♀️ Direkt psikolog bi arkadaş bunlara para yedirip daha kötü olan bir sürü danışmanım var demişti. Çünkü ehil elde değilse çok tehlikeli. Şahsen psikologlardan başkasına kendimi emanet etmem. Niyetim varsa da açarım elimi dua mı ederim. Yer gök dua üzerine, evet yağmur duasına şemsiyeyle çıkmak gibi niyetlerimizi ve duamıza katıp ümitle sık sık tekrarlamalıyız. Olmuyorsa da vardır bi birliği Mevlamın 💐

Meditasyon için tavsiye edeceğiniz biri var mı instagramdan ya da YouTube dan takip edebileceğim? Hayatınızda nasıl değişimler oldu bahsedebilir misiniz biraz 🥰

Back
X