- 28 Ocak 2024
- 20
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi buaradabengece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi yaptıktan sonra bakmadım hiç 15 dakika sonra aldım elime o yüzden emin olamadimİdrar damlatıldıktan 15 dakka sonramı cektin
Yeşil zemin olanda hafif bir çizgi var sanki cok ince ama 15 dakkadan sonra cektiysen kuruma çizgisi olabilr
Canım ne düşüneceğimi bilemedim ki iki çocuğum var çok şükür hiç beklemiyordum testi görür görmez buraya attımBen göremedim maalesef çizgiyi, ama inşallah hamişsndr![]()
İki testim daha var ama ne zaman yapsam bilemedimBen göremedim ama sen yakından daha net görürsün, ikinci bir test al tekrar yap.
Hakkında hayırlısı olsun ozmnCanım ne düşüneceğimi bilemedim ki iki çocuğum var çok şükür hiç beklemiyordum testi görür görmez buraya attım![]()
Sabredebilir misin bilmiyorum ama bence en az iki gün daha bekle stres yapmadan çok düşünmeye çalışmadanİki testim daha var ama ne zaman yapsam bilemedim
Kız çatlar ölürümSabredebilir misin bilmiyorum ama bence en az iki gün daha bekle stres yapmadan çok düşünmeye çalışmadan![]()
Amin gülümHakkında hayırlısı olsun ozmn![]()
O zaman yarın ilk idrarın ile dene ilk idrar daha doğru bir sonuç veriyorKız çatlar ölürüm![]()
Bacım unutmuşum ben bu işleri acemiye döndüm birini akşam birini sabah yapayım bariO zaman yarın ilk idrarın ile dene ilk idrar daha doğru bir sonuç veriyor![]()
Evet, görünüyor pozitif bence. Hayırlısı olsunKızlar dayanamadım bunu da şimdi yaptım ben ilk yaptığımda silikti çok bu 12 dakika sonraki hali kronometreyle takip ettim
Kan verin iki günde bir artışı takip edin var gözüküyorKızlar dayanamadım bunu da şimdi yaptım ben ilk yaptığımda silikti çok bu 12 dakika sonraki hali kronometreyle takip ettim
Çok teşekkür ederim amin inşallahEvet, görünüyor pozitif bence. Hayırlısı olsun
Teşekkür ederim bel ağrım kasık ağrım var adet olacakmışım gibi yarın doktora randevu aldımKan verin iki günde bir artışı takip edin var gözüküyor