Pozitif mi kuruma çizgisi mi

Hacer50

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
37
2
6
27
Selam kızlar tekrardan ben 🥰 size sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim gebe time diye bir test yaptım dün ilk negatif bişey çıkmadı sabah tekrardan baktım ikinci çizgi net bir şekilde çıkmış kuruma çizgisi mi yoksa daha yeni olduğu için mi sonradan çıktı anlamadım su döktüm yöne geçmedi köyde oturuyorum hastane uzak o yüzden kan veremedim henüz sizce fikriniz ???

Eklentiler

• IMG20221017142231.webp
    IMG20221017142231.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 795
  • IMG20221017142153.webp
    IMG20221017142153.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 488
Selam kızlar tekrardan ben 🥰 size sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim gebe time diye bir test yaptım dün ilk negatif bişey çıkmadı sabah tekrardan baktım ikinci çizgi net bir şekilde çıkmış kuruma çizgisi mi yoksa daha yeni olduğu için mi sonradan çıktı anlamadım su döktüm yöne geçmedi köyde oturuyorum hastane uzak o yüzden kan veremedim henüz sizce fikriniz ???
İlk 10 dakikada çıkmadıysa negatiftir. Ve idrarı biraz fazla damlatmışsın bazı testler 2 damla ancak Max 4 5 damla öneriyorlar. Tekrar test yap istersen ilk idrar ile

bende bugün aynısını yaşadım testi tekrar ettim eşitleme yapmak için lh testide yaptım bence sende tekrar test yap

Bebetime 20 dakika sonra çöp olan bir test, kutusunda da yazar. Su neden döktünüz ki kuruma çizgisini ıslatmak öyle bişey değil :D

Renk içermediği tamamen beyaz olduğu için sanirim kuruma çizgisi. Pozitif olunca incecik de olsa pembelik oluyor

Bebetime 20 dakika sonra çöp olan bir test, kutusunda da yazar. Su neden döktünüz ki kuruma çizgisini ıslatmak öyle bişey değil :KK70:
Vala birçok yerde okudum su damlatinca çizgi gidiyorsa kuruma çizgisi dir gitmiyorsa değildir diye ondan denedim bnde 😅🤷🏽‍♀️

Eğer beta hormonu yoksa asla ama asla o ikinci çizgiyi hiç silikte olsa görmedim 2 yıl sonunda hamile kaldım milyonlarca marka test denedim hamile olduğum ay sadece silik çizgi gördüm varsa çıkıyor arkadaşım yoksa ne silik ne hayalet ne kuruma hiç bişey çıkmıyor ha bu arada silik çizgi gördüm kan testi verdim beta 2.81 çıktı negatif denildi banada reglime 3 gün vardı bekledim regl olmam gereken günde tekrar kan verdim beta 112 oldu ne pozitife döndü diyeceğim o ki 2.81 kanda negatif denilecek değerde bile benim hamilelik testim silik çizgiyi göstermişti baya hassas ve güvenilir bence

Eğer beta hormonu yoksa asla ama asla o ikinci çizgiyi hiç silikte olsa görmedim 2 yıl sonunda hamile kaldım milyonlarca marka test denedim hamile olduğum ay sadece silik çizgi gördüm varsa çıkıyor arkadaşım yoksa ne silik ne hayalet ne kuruma hiç bişey çıkmıyor ha bu arada silik çizgi gördüm kan testi verdim beta 2.81 çıktı negatif denildi banada reglime 3 gün vardı bekledim regl olmam gereken günde tekrar kan verdim beta 112 oldu ne pozitife döndü diyeceğim o ki 2.81 kanda negatif denilecek değerde bile benim hamilelik testim silik çizgiyi göstermişti baya hassas ve güvenilir bence
Aynen bnmde kanda çıkmadı ama hasta da olmadım belirtti var yarın tekrardan test yapacağım bakalım ne olacak yorumunuz için teşekkür ederim

Merhaba aranıza yeni katıldım. Heyecanla takip ediyorum süreçlerinizi. Bende 20 gün önce spral çıkarttım. Çok beklemeyiz hiç birimiz umarım

Back
X