İlk 10 dakikada çıkmadıysa negatiftir. Ve idrarı biraz fazla damlatmışsın bazı testler 2 damla ancak Max 4 5 damla öneriyorlar. Tekrar test yap istersen ilk idrar ileSelam kızlar tekrardan bensize sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim gebe time diye bir test yaptım dün ilk negatif bişey çıkmadı sabah tekrardan baktım ikinci çizgi net bir şekilde çıkmış kuruma çizgisi mi yoksa daha yeni olduğu için mi sonradan çıktı anlamadım su döktüm yöne geçmedi köyde oturuyorum hastane uzak o yüzden kan veremedim henüz sizce fikriniz ???
Bebetime 20 dakika sonra çöp olan bir test, kutusunda da yazar. Su neden döktünüz ki kuruma çizgisini ıslatmak öyle bişey değilSelam kızlar tekrardan bensize sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim gebe time diye bir test yaptım dün ilk negatif bişey çıkmadı sabah tekrardan baktım ikinci çizgi net bir şekilde çıkmış kuruma çizgisi mi yoksa daha yeni olduğu için mi sonradan çıktı anlamadım su döktüm yöne geçmedi köyde oturuyorum hastane uzak o yüzden kan veremedim henüz sizce fikriniz ???
Teşekkür ederimRenk içermediği tamamen beyaz olduğu için sanirim kuruma çizgisi. Pozitif olunca incecik de olsa pembelik oluyor
Teşekkür ederimKURUMA ÇİZĞİSİ MAALESEF,AYNI ŞEYİ DAHA ÖNCE YAŞADIM
Vala birçok yerde okudum su damlatinca çizgi gidiyorsa kuruma çizgisi dir gitmiyorsa değildir diye ondan denedim bndeBebetime 20 dakika sonra çöp olan bir test, kutusunda da yazar. Su neden döktünüz ki kuruma çizgisini ıslatmak öyle bişey değil
Kan vermiştim negatif çıktı bu ay da dört gün gecikti yarın yine test yapacağım anlamadım bu işten bişey vala
Aynen bnmde kanda çıkmadı ama hasta da olmadım belirtti var yarın tekrardan test yapacağım bakalım ne olacak yorumunuz için teşekkür ederimEğer beta hormonu yoksa asla ama asla o ikinci çizgiyi hiç silikte olsa görmedim 2 yıl sonunda hamile kaldım milyonlarca marka test denedim hamile olduğum ay sadece silik çizgi gördüm varsa çıkıyor arkadaşım yoksa ne silik ne hayalet ne kuruma hiç bişey çıkmıyor ha bu arada silik çizgi gördüm kan testi verdim beta 2.81 çıktı negatif denildi banada reglime 3 gün vardı bekledim regl olmam gereken günde tekrar kan verdim beta 112 oldu ne pozitife döndü diyeceğim o ki 2.81 kanda negatif denilecek değerde bile benim hamilelik testim silik çizgiyi göstermişti baya hassas ve güvenilir bence
Amin inşaallah canımMerhaba aranıza yeni katıldım. Heyecanla takip ediyorum süreçlerinizi. Bende 20 gün önce spral çıkarttım. Çok beklemeyiz hiç birimiz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?