Pozitif mi negatif mi?

Ahsen__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
119
51
48
34
Herkese merhaba öncelikle 2 gün önce kulak ağrısı sebebiyle acile gittim ve doktor içinde antibiyotikte bulunan bir kaç ilaç verdi. Ama biz bu ay bebek sahibi olmak istediğimiz için eşimle korunmadan ilişkiye girdik. Henüz beklediğim adet tarihine 1 hafta var. Bende şuan adet olucakmış gibi kasık ağrısı ve buna ek olarak bide bel ağrım var. Acaba hamile miyim değil miyim bilemediğim için antibiyotiği kullanmaktan korktum zararı olur diye. Ve bugün erken gebelik testi yaptım. Sonuç kafamı karıştırdı çünkü çok çok silik bir ikinci çizgi çıktı. Yani bu soluk çizgi testin kendisinde mi var acaba ben onu mu görüyorum diye düşündüm yada daha çok yeni ve de erken olduğu için mi böyle çıktı bilemedim. 2-3 dk içinde belirdi ikinci çizgi bu arada. Şuan 2-3 saat oldu hala sadece benim görebildiğimi düşündüğüm:) soluk ikinci çizgi orda duruyor ama dediğim gibi çok silik. Fotoğrafını yüklüyorum sizin yorumlarınızı merak ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı

Eklentiler

• IMG_20200820_135435.webp
    IMG_20200820_135435.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 221
Herkese merhaba öncelikle 2 gün önce kulak ağrısı sebebiyle acile gittim ve doktor içinde antibiyotikte bulunan bir kaç ilaç verdi. Ama biz bu ay bebek sahibi olmak istediğimiz için eşimle korunmadan ilişkiye girdik. Henüz beklediğim adet tarihine 1 hafta var. Bende şuan adet olucakmış gibi kasık ağrısı ve buna ek olarak bide bel ağrım var. Acaba hamile miyim değil miyim bilemediğim için antibiyotiği kullanmaktan korktum zararı olur diye. Ve bugün erken gebelik testi yaptım. Sonuç kafamı karıştırdı çünkü çok çok silik bir ikinci çizgi çıktı. Yani bu soluk çizgi testin kendisinde mi var acaba ben onu mu görüyorum diye düşündüm yada daha çok yeni ve de erken olduğu için mi böyle çıktı bilemedim. 2-3 dk içinde belirdi ikinci çizgi bu arada. Şuan 2-3 saat oldu hala sadece benim görebildiğimi düşündüğüm:) soluk ikinci çizgi orda duruyor ama dediğim gibi çok silik. Fotoğrafını yüklüyorum sizin yorumlarınızı merak ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı
Çizgiyi görüyorum pembe hemde 😍 bekleyip tekrar yap

Bence pozitif. Ben 2 gebelikte de bu kadar silik gördüm. Betahcg çok düşük o yüzden bu kadar silik ama görülüyor 2. çizgi

Çok silik ikinci bi çizgi var.ama bu şekilde yanıltıcı olur.daha çok var adetinize. Net öğrenmek için kan tahlili yaptırın.hakkinizda hayırlısı olsun.

Bence pozitif. Ben 2 gebelikte de bu kadar silik gördüm. Betahcg çok düşük o yüzden bu kadar silik ama görülüyor 2. çizgi
Sadece kendim görüyorum gibi geliyor bana çünkü çok silik sanki görmek istediğim için görüyorum gibi :) testin kendisinde böyle mi çizgi var mı peki hep görünen yani onunla karıştırıyor olabilir miyim

Bu arada ilacı kullanmayın. Bir hafta bekleyip normal adet tarihinizde bir test daha yapın. Gene silik bile çıksa aile hekimine gidip kandan baktırırsınız. Şimdi giderseniz bir hafta sonra gel derler .

Ama çok çok silik fotoğrafta daha belirgin gibi ama yani testin kendisinde böyle bir çizgi oluyor mu onunla karıştırıyor olabilir miyim:)
Erken test yanıltmaz kolay kolay benim gözler sorunlu değilse pembe çizgi görüyorum gayet

Sadece kendim görüyorum gibi geliyor bana çünkü çok silik sanki görmek istediğim için görüyorum gibi :) testin kendisinde böyle mi çizgi var mı peki hep görünen yani onunla karıştırıyor olabilir miyim
Hayır negatifte asla çizgi yok. Bunun belirmesi için idrarda beta HCG yani gebelik hormonu bulunmak zorunda. Negatif olduğunda bomboş oluyor ,istediğiniz kadar hayal etsenizde 😊 bence siz dikkat edin, testiniz benim 2 pozitif testimle aynı çünkü 😊

Adete yakınsa da böyle çıkabiliyor, gebe iseniz de.
Kan testi verin emin olun ilaç kullanmayın.

Gebelik ihtimali var, antibiyotik kullanmayın ve hayırlı olsun inşallah pozitiftir:)

Erken gebelik testi 1 hafta öncesinden bile yüzde 70 doğru sonuç veriyor, kimyasal gebelik de olabilir tabi bunu adetiniz 10 gün geçmeden bilemezsiniz. ama şu kesin şu an için pozitifsiniz😉

Back
X