Pozitif bence çatlatma iğnesi vs kullanmadıysanız. TebriklerKızlar test yaptım 2. Çizgi aşırı dikkatli bakınca gözüküyor pozitif mi bu?
3 şubatta regl oldum ve eşimle sonra beraber olmadık sonra nasıl olabilir bu ? Ayrı şehirlerde yaşıyoruz doğu görevindeyim ve doğum kontrolle korundum şaka gibiPozitif bence çatlatma iğnesi vs kullanmadıysanız. Tebrikler
Regl iniz ne kadar sürdü. Eğer pozitifsw üstüne görme yaşadınız sanırım3 şubatta regl oldum ve eşimle sonra beraber olmadık sonra nasıl olabilir bu ? Ayrı şehirlerde yaşıyoruz doğu görevindeyim ve doğum kontrolle korundum şaka gibi
Sanırım gebelik düşünmüyorsunuz. Hemen çıkmadıysa kuruma çizgisi olabilir. İsterseniz kan verin içiniz rahat etsin ya da 1 2 gün sonra testi yenileyin4 gün sürdü bence görsel pozitif değil aşırı silik
Doğu görevimin bitmesine 2sene var tek başıma çocuğuma bakmak istemiyorum inşallah tek çizgidir 2.çizgi sonra çıktı kuruma çizgisi olabilir ilk 10dk tek çizgiydi çünkü bu hafta tekrar yapıcam testSanırım gebelik düşünmüyorsunuz. Hemen çıkmadıysa kuruma çizgisi olabilir. İsterseniz kan verin içiniz rahat etsin ya da 1 2 gün sonra testi yenileyin
Evet çok haklısınız bende yerinizde olsam düşünmezdim. Aynen büyük ihtimalle kuruma çizgisi oluşmuştur. O kadar korundunuz ve adetten 2 3 gün önce ilişki olmuş muhtemelen negatiftir.Doğu görevimin bitmesine 2sene var tek başıma çocuğuma bakmak istemiyorum inşallah tek çizgidir 2.çizgi sonra çıktı kuruma çizgisi olabilir ilk 10dk tek çizgiydi çünkü bu hafta tekrar yapıcam test
Ozaman kuruma cizgisidir endişe etmeyinDoğu görevimin bitmesine 2sene var tek başıma çocuğuma bakmak istemiyorum inşallah tek çizgidir 2.çizgi sonra çıktı kuruma çizgisi olabilir ilk 10dk tek çizgiydi çünkü bu hafta tekrar yapıcam test
Görünce bi sinirim bozuldu eşimde korundu bende ama regl olmayınca bi yapayım dedim sonucu görünce hayal kuruyorum dedim sinirim altüst olduEvet çok haklısınız bende yerinizde olsam düşünmezdim. Aynen büyük ihtimalle kuruma çizgisi oluşmuştur. O kadar korundunuz ve adetten 2 3 gün önce ilişki olmuş muhtemelen negatiftir.
Gecikme de doğum kontrol hapınında etkisi olmuştur belkide hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Sıkmayın canınızı bir test daha yapar sonuçlandırırsınızGörünce bi sinirim bozuldu eşimde korundu bende ama regl olmayınca bi yapayım dedim sonucu görünce hayal kuruyorum dedim sinirim altüst oldu
Evet çok yazan var doğum kontrol gecikme yapıyor diye muhtemelen oGecikme de doğum kontrol hapınında etkisi olmuştur belkide hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Sıkmayın canınızı bir test daha yapar sonuçlandırırsınız
Bazrn bu testler gebelik olmasada böyle çıkabiliyor en iyisi bir kan vermek3 şubatta regl oldum ve eşimle sonra beraber olmadık sonra nasıl olabilir bu ? Ayrı şehirlerde yaşıyoruz doğu görevindeyim ve doğum kontrolle korundum şaka gibi
Nasıl emin oldunuz? Adetiniz mi geldi?Negatif olduğuna emin olduğum için yaptırmadım bir şey
Hayır adet olmadım ama ben doğum kontrol eşim kondomla korunurken olması imkansız gibi birde revl olmuştum eşimle 1ay görüşmedik o arada olamaz büyük ihtimalle doğum kontrolü bırakınca düzensizlik oldu.Pcos hastasıyım normalde düzensizlikNasıl emin oldunuz? Adetiniz mi geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?