Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test bozuk yeniden yapHanımlar merhaba test yaptım 1 günlük gecikme ile 2 den fazla çizgi olunca emin olamadım. Test mi bozuk acaba? Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Teşekkür ederimTest bozuk yeniden yap
Rica ederimTeşekkür ederim![]()
Tam arada kalmalık cevapTest bozuk ama pozitif gibi geldi bir yandan da![]()
Teşekkür ederimTest bozuk Malesef..
HarikasınızBen cift cizgiyi bile görememisken 3 cizgiyi yakalamissiniz
Saka yapiyorum tabi ama test bozuk markası neymis bu alayim bende![]()
Hic denk gelmemisim bu markaya.. baska bir markayla test edin insallah gebelik vardirHarikasınızDEVİTA Marka
Eczane kurbanı oldumHic denk gelmemisim bu markaya.. baska bir markayla test edin insallah gebelik vardir![]()
Allah allah bu nasıl oldu kız ikiz mi yoksaHanımlar merhaba test yaptım 1 günlük gecikme ile 2 den fazla çizgi olunca emin olamadım. Test mi bozuk acaba? Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Hiç anlam veremedim 5 yaşında kızım var 2. Bebeği düşünüyoruz. ilk gebeliğimde de silik çizgi olmuştu ama bu bambaşka birşeyAllah allah bu nasıl oldu kız ikiz mi yoksa![]()
şaka bi tarafa da test bozuk bence.. Ama ne bilim içimden hamilesin gibi geldi yaa.. İnşallah düzgün bir testte çift çizgiyi görürsün canım yaa Rabbim kalbine göre verir inşallah..