Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aylardır silik çizgilerle umut ettim durdum ama maalesef olunca 2 dk bile sürmeden çıkıyor rabbim isteyen herkese nasip etsin umudunu kaybetme çokta takip etme derim o zaman oluyor birde ovulasyon testi kullan daha garanti olur
Adetten önce mi yaptınız ben adetten bir hafta önce yapmıştım böyleydi gorunmeyen ama silik gibi bir çizgi hatta silik otesi şimdi 16 haftalık hamileydim tabii umut vermek istemem ama aklın kalmasın kan tahlili yaptır hemen çıkıyor zaten sonucu Allah gönlüne göre versin en hayırlı en doğru zamanda
Adetten önce mi yaptınız ben adetten bir hafta önce yapmıştım böyleydi gorunmeyen ama silik gibi bir çizgi hatta silik otesi şimdi 16 haftalık hamileydim tabii umut vermek istemem ama aklın kalmasın kan tahlili yaptır hemen çıkıyor zaten sonucu Allah gönlüne göre versin en hayırlı en doğru zamanda
Merhabalar, iyi geceler. Hanımlar bu aralar bu konu acayıp uyutmuyor beni . Yardımcı olan arkadaşlarım da var ama bakmaktan kendimi alamıyorum. Sizce bir şey var mı ? Teşekkür ederim.
Sabah ilk idrarla yaptıysan kesinlikle negatif. Birkaç gün geçsin gene yaparsın. Ama kafan rahat olsun psikolojini lütfen bozma. Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah.
Sabah ilk idrarla yaptıysan kesinlikle negatif. Birkaç gün geçsin gene yaparsın. Ama kafan rahat olsun psikolojini lütfen bozma. Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah.
Allah gönlünüze göre versin ama negatif gibi maalesef..
En iyisi kan tahlili yaptırın ya da erken testlerle deneyin bir de..
Benim ki adete 4 5 gün kala, erken test çubuğunda çıkmıştı varsa zaten hemen ilk 30 saniyede silik bile olsa çizgi çıkıyor. 5 dakikadan sonra çok geçerliliği yok kuruyor çünkü.