Pozitif mi?

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.355
15.388
448
Reglime 7 gün var. Kaset testte hayali bir şey görünce erken test alıp yaptım. Ne düşünüyorsunuz, kan testi için erken mi?

Eklentiler

• 42786FDF-5BD0-44C0-90AC-BDA223A2444B.webp
    42786FDF-5BD0-44C0-90AC-BDA223A2444B.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 94
Regle 7 gün kala gördügüm en belirgin 2 cizgili test🧿 tebrikler hamilesiniz🌸 kanda yüksek cıkar ama yine de reglin gecmesini bekleyin bence🤗
İkiz vs. durumda olabiliyor diye okumuştum ama bilginiz var mı? Çok teşekkür ederim

Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Sağlıklı ve mutlu gebelik, doğum ve büyütmeyi nasip etsin inşallah büyük Rabbim.

Evet bariz pozitif. Sağlıkla ilerlesin. ☺️

Yaaa 7 gün kala ne kadar belirgin çıkmış maşallah 😍🧿🧿🧿
Sağlıkla ilerlesin 🙏💙

7 gün olmasına rağmen çok belirgin hayırlı olsun 😍 hangi marka test kullandınız acaba merak ettim 😁

Hayırlı olsun benim regle 1 gün kala böyle belirgin çıkmıştı 🥰

Bebeğiniz hayırlı olsun ♥️ sağlıkla gelsin. Adetim 10 gün geçtiği halde benim çizgim bundan çok çok silikti. Maşallah 🧿🧿

İkiz olabilir mi diye de düşünmüyor değilim ben de net görmemiştim böyle erkenden 🥹
Ben de başta regl öncesi bu kadar net çıkınca ikiz olabilir mi diye düşünmüştüm ama bir başınaymış meğer yavru kuşum 🤭 sağlıkla kucağınıza gelsin inşallah 😻😻💓💓

Ben de başta regl öncesi bu kadar net çıkınca ikiz olabilir mi diye düşünmüştüm ama bir başınaymış meğer yavru kuşum 🤭 sağlıkla kucağınıza gelsin inşallah 😻😻💓💓
Amin 🙏🏻 Siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🧿
Bu 3+2 vs. yazıyorlar ya onu nasıl hesaplayacağım acaba, internette bir sitede son adet tarihimle hesapladım ama doğru mu ki 🥹

Amin 🙏🏻 Siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🧿
Bu 3+2 vs. yazıyorlar ya onu nasıl hesaplayacağım acaba, internette bir sitede son adet tarihimle hesapladım ama doğru mu ki 🥹
Evet doğru son adet tarihine göre hesaplanıyor o haftası artı günü

Back
X