- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
Hayırlısı Allahtan olsun yaa bende öok merak ettim çok üzülmesin Rabbim yardımcısı olsun.
Ayin 30 na randevu almis . Bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı Allahtan olsun yaa bende öok merak ettim çok üzülmesin Rabbim yardımcısı olsun.
Cimcime merak ettim gelişme var mı?Ayin 30 na randevu almis . Bakalim
Cimcime merak ettim gelişme var mı?
Haber geldi mi?? Bu nasıl sabır Rabbim biz bile ortadan ikiye çatladık VallaŞu anda hastanedeler. Haber bekliyorum bende
Haber geldi mi?? Bu nasıl sabır Rabbim biz bile ortadan ikiye çatladık Valla![]()
ben de merak ettım. 2 tane test yapılmıs ve sılık gözüküyor. geç döllenme olmus olabılır.
eger testlerın zamanı gecık degılse, bence hamıle
Ne gelmez haber bu bacım nerden geliyor fizandan mıHaber bekliyoruz bakalim.
5 sayfayı bir çırpıda bitirdim .İnşallah arkadaşların mutlu haberi almıştır.Haber bekliyoruz bakalim.
bende bu konuyu takip ediyirdum uzuldum sonucaMalesef sonuç negatif . Dr hap vermiş progestin onu içip geleceksin bana demis .
bende bu konuyu takip ediyirdum uzuldum sonuca
peki niye o testler oyle cikmis kiii?
Rabbim en kisa zamanda hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin insallah
Hadi ya çok ilginç ya testlerin pozitif iken negatif çıktığını çok duydum ama hamile değilken gebelik testi idrarda pozitif çıkanı hem de üç farklı testte pozitif çıkması çok ilginç Rabbim arkadaşını en kısa zamanda yavrusuna kavuştursunBilmiyoruz canm . Tüp bebek e basliycaklar ins.
cok üzüldüm ya insallah bi an once saglıkl bi bebekleri olurMalesef sonuç negatif . Dr hap vermiş progestin onu içip geleceksin bana demis .