- 6 Aralık 2012
- 132
- 37
- 53
- Konu Sahibi Belki1Gun87
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglime henüz 5gun var kasıklarım ve belimde ağrı olduğu için test yaptım açıkcası hiç umudum yok ama test beni umutlandırdı. sizce pozitif olabilir mi?
inşAllah canım idrarda çıktığına göre varsa kanda kesin çıkar dimi?
Ben de ayni testle adete 5gun kala ogrenmistim. Suan kucagimda 8aylik
Hayirli olsun pozitif bu test.
Amin tesekkur ederim.Ay inşAllah canım :) ilk kez silik olarak gördüm acayip heyecanlandım inşAllah pozitiftir.
Seninde evladını rabbim sana bağışlasın :)
Yarın tekrar yapıcam tekrar silik çıkarsa kan testine giderim sonuç negatif olursa çok üzülürüm o yüzden bir gün daha bekliyeyim :)
Antibiyotik kullaniyrsan yarin direm kadin doguma gidip durumunu anlat cnm. Riske atma derim.Pardon üstteki mesajı okumamışım :) bende öyle yapayım o zaman.
test pozitif kan testi yaptırıp netleştirmelisin gebelik yoksa hiç çizgi çıkmıyor t bölgesi bembeyaz oluyor (o tek çizgiyi defalarca gördüm) benim de dün adete 2 gün kala çok bariz çıktı daha önce de yapsaydım çıkardı ama hala kan veremedim hafta sonu olduğu içinReglime henüz 5gun var kasıklarım ve belimde ağrı olduğu için test yaptım açıkcası hiç umudum yok ama test beni umutlandırdı. sizce pozitif olabilir mi?
adet günü hcg ölçtürdün mü kaç çıkmıştıBu 5gun kala yaptigim test. Baya silik. Örnek olur sana
Eki Görüntüle 1369344
Bu da adet gunu yaptigim test. Ayni markanin kaset tipi testi.
Eki Görüntüle 1369345
Normalde ilk 5dakikadaki cizgiler gecerlidir cnm ama daha adetine oldugu icin ben hala pozitif oldugunu dusunuyrm. Benim de 5gun kala yaptigim test hemen cikmamisti, ben de çöpe atmistim. Yarim saat sonra icime kurt dusunce cikarip bakmistim pozitifti. Yine onemsememistim meger minnos varmisinşAllah canım. Tahminen 15-20 dk sonra. umudum yoktu öylesine yaptığım için sürekli kontrol etmedim. Dakika sonucu yanıltırmı acaba? sonuçta hemen çıkmadı.
Yazmistim ilk sayfada. 336 cikmisti adet gunu..bir daha da baktirmadim bilerek.adet günü hcg ölçtürdün mü kaç çıkmıştı
Bakarlar cnm..ilac aldigini soyle testte pozitif de. Mecbur baktirmam lazim.de. yoksa adetin ne kadar gecti vs vs sorar dururlar.Acilde bakmazlar mı acaba ya? Buarada cipro dokundu bana elim yüzüm attı gene ya
Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşAllah...
Cnm. Hamilesin sen. Sakin ilac alma. Dr.a gitİstiyorum canım hemde 6-7 aydır. yalnız gitmeye çok korkuyorum olumsuz olursa çok üzüleceğim. O yüzden biraz daha sabredeyim diyorum. Bugün yine test yaptım ilkine göre daha belirgin ve yaklaşık 3dk içinde belirginleşmeye başladı. üstteki dün yaptığım alttakide bugün yaptığım. Yalnız bunlar sabah ilk idrarı bile değil, bakalım hayırlısı...