Gebeliğe Hazırlık Pozitif sayılır mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tembelanne

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
697
1.413
638
16E6FC61-1B95-46F1-9ADA-173C67AE52E3.webp
Adetime 4 gün var. Ama test yaptım erken gebelik testi. Sizce pozitif mi?

Canım tebrikler belirtilerin var miydi canim ve yumurtlama üzerinden kaç gün sonra test yapmıştin

Canım tebrikler belirtilerin var miydi canim ve yumurtlama üzerinden kaç gün sonra test yapmıştin
Belirti yoktu. 20 nisan adet tarihim 2 mayısta yumurte catladı bir defa ilişki oldu. Bir kaç aydır çok istediğim için sürekli aklım test yapmakta oluyor test yapıyorum negatif. Ben belirtileri şaşırdım artık. Kendimi dinlediğimde belirti uyduruyor gibi bişey oldum. Dinlemiyorum artık. İnşallah kimyasal değildir, dıs gebelik değildir, bebeğim saglıklıdır ve kucağıma almak nasip olur. Benim kızım evliliğimin 6.ayında kendiliğinden oldu, şimdi 12 yaşında. Oğlum yine uğraşmadan oldu şimdi 6 yaşında. Bu defa 7-8 aydır deniyorum olmuyordu. Sanıyorum yaşım ile ilgili. Artık nasibimde varsa kucağıma gelir inşallah.
Allahım isteyen bekleyen uğraşan herkese nasip etsin sağlıkla.

Eki Görüntüle 3065157 Adetime 4 gün var. Ama test yaptım erken gebelik testi. Sizce pozitif mi?
Benim de aynı markanın ilk testi böyleydi. İlk testi regle 6 gün kala yaptım. Bugün regle 3 gün kaldı ve daha net çıktı bence pozitif giderek koyulaşıyor. 2 gün sonra eminim ki daha koyu çıkacak görsel

Kızlar ilk yarimsaat icinde cikti

Eklentiler

• IMG_20220514_102614.webp
    IMG_20220514_102614.webp
    10 KB · Görüntüleme: 42
Back
X