- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
- 638
- Konu Sahibi tembelanne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pozitif hayirli olsunEki Görüntüle 3065157 Adetime 4 gün var. Ama test yaptım erken gebelik testi. Sizce pozitif mi?
Belirti yoktu. 20 nisan adet tarihim 2 mayısta yumurte catladı bir defa ilişki oldu. Bir kaç aydır çok istediğim için sürekli aklım test yapmakta oluyor test yapıyorum negatif. Ben belirtileri şaşırdım artık. Kendimi dinlediğimde belirti uyduruyor gibi bişey oldum. Dinlemiyorum artık. İnşallah kimyasal değildir, dıs gebelik değildir, bebeğim saglıklıdır ve kucağıma almak nasip olur. Benim kızım evliliğimin 6.ayında kendiliğinden oldu, şimdi 12 yaşında. Oğlum yine uğraşmadan oldu şimdi 6 yaşında. Bu defa 7-8 aydır deniyorum olmuyordu. Sanıyorum yaşım ile ilgili. Artık nasibimde varsa kucağıma gelir inşallah.Canım tebrikler belirtilerin var miydi canim ve yumurtlama üzerinden kaç gün sonra test yapmıştin
Benim de aynı markanın ilk testi böyleydi. İlk testi regle 6 gün kala yaptım. Bugün regle 3 gün kaldı ve daha net çıktı bence pozitif giderek koyulaşıyor. 2 gün sonra eminim ki daha koyu çıkacak görselEki Görüntüle 3065157 Adetime 4 gün var. Ama test yaptım erken gebelik testi. Sizce pozitif mi?
Yaptırmadım. Adet günüm geçince yaptıracağım.Kan testi yaptırdınız mı?
Sonucu yazın buraya olur mu?Yaptırmadım. Adet günüm geçince yaptıracağım.
Var o zaman hayırlısıylaKızlar ilk yarimsaat icinde cikti
Bunu tekrarlayın bence yarım saat uzun bi süre olmuş inş vardırKızlar ilk yarimsaat icinde cikti
İlk 5-10 dakika önemli bu testlerde sonrası geçersiz sayılıyorKızlar ilk yarimsaat icinde cikti