• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif sonuç alan arkadaşlar sonrasında..

zeynebm

AnNe AdAyı ELHAMDÜLİLLAH
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
97
46
88
Normal hayatınıza devam edebiliyo musunuz mesela çalışanlar işlerine döndümü evde duranlar sürekli yatıyomu bu konuda biraz evhamlıyım nerdeyse hep oturarak çalıştığım bi isim var araçla 5 dakikada gidiliyor is yerime araba kullanırken bile yapmasam mi diyorum bu konuda neler yapıyorsunuz bilmek isterim

canım 9 aylık bi süre var önünde sen kendini bu süre için hayattan silebilirmisin? hep yatabilirmisin?

Soruya soruyla karşılık olmuş canım bu ama tabiki öyle değil bu farklı bi his pozitifi yıllarca bekleyince bu durum şimdi bi bocalama sürecine dònüşüyo o bakımdan

Ben cok dikkat ediyorum kendimi yormuyorum cok egilmiyorum metrobuse otobuse binmiyorum temizlik yapmiyorum kendimi hirpalamiyorum nede olsa tup bebek annesiyiz cok daha dikkat etmemkz gerek diye dusunuyorum.. tabi herkesin kendi hayati kendi bilecegi is

BENDE YATMADIM İŞİME DEVAM ETTİM KENDİ ARABAMLA İŞE GİTTİM 10 DK LIK YOLA OTURARAK ÇALIŞTIM EVDE HİÇBİR İŞ YAPMADIM ÖYLECE GEÇTİ 30 HAFTADAN SONRA İSTİRAHATLİYDİM 36+1 DE DOĞUM YAPTIM

Ben evde hiçbişey yapmazsam kim yapar bizi kim bakar? Ben kendimi yormamaya çalışıyorum ama biz eşimle beraber yaşıyoruz yanımızda hiçkimse yok. Tüp bebek konusunda hiçkimseyin haberi yok böyle karar verdik. Evet ben şimdi yatıyorum dizi izliyorum çünkü daha çok yeni bi de arasıra lekeleme oluyor...ama ev bakımsız oldu) camları kim silecek...evet eşim yardım ediyor ama o çok çalışıyor geç geliyor. Kendimi normal hissedince ben markete gidiyorum. yemek yapıyorum toz siliyorum...haraket de olsun biraz yoksa hayvana dönecem. Camları silmeyecem tabii bi yardımcı tutarız böyle devam ederse. Ama ben hareketsizliği da pek sevmem bi de evimi bu halinde görünce çok üzülüyorum.

Ben evde hiçbişey yapmazsam kim yapar bizi kim bakar? Ben kendimi yormamaya çalışıyorum ama biz eşimle beraber yaşıyoruz yanımızda hiçkimse yok. Tüp bebek konusunda hiçkimseyin haberi yok böyle karar verdik. Evet ben şimdi yatıyorum dizi izliyorum çünkü daha çok yeni bi de arasıra lekeleme oluyor...ama ev bakımsız oldu) camları kim silecek...evet eşim yardım ediyor ama o çok çalışıyor geç geliyor. Kendimi normal hissedince ben markete gidiyorum. yemek yapıyorum toz siliyorum...haraket de olsun biraz yoksa hayvana dönecem. Camları silmeyecem tabii bi yardımcı tutarız böyle devam ederse. Ama ben hareketsizliği da pek sevmem bi de evimi bu halinde görünce çok üzülüyorum.
mesajı sanki ben yazdım da unuttum sandım. aynı durumdayım çünkü. lekelenmelerim vardı ama progesteronu arttırdık bitti. yinede ilk 10 hafta sürekli yattım. şimdi yine ev işi yapmıyorum, eşim işinden kalan zamanda ev işlerine bakıyor, yemek yapıyor. evde o kadar çok cam var ki, gözüme batıyor bi silmek lazım diye düşünüyorum. tabi ki ben silemem, eşime de sildirtemem adam zaten bin parçaya bölündü yetişeceğim diye. evin genel kirliliği de gözüme batıyor, hamile kalmadan önce temizlik hastaları gibi sürekli her yeri temiz tutardım. ne zaman gözüme yerdeki tozlar ya da camdaki lekeler batsa, bebeğimi kucağıma almak için evin kirine dağınıklığına tahammül etmeliyim diyorum:)

BENDE YATMADIM İŞİME DEVAM ETTİM KENDİ ARABAMLA İŞE GİTTİM 10 DK LIK YOLA OTURARAK ÇALIŞTIM EVDE HİÇBİR İŞ YAPMADIM ÖYLECE GEÇTİ 30 HAFTADAN SONRA İSTİRAHATLİYDİM 36+1 DE DOĞUM YAPTIM
ÇOK PARDON 37+1 DE DOĞUM YAPTIM YANLIŞ YAZMIŞIM

mesajı sanki ben yazdım da unuttum sandım. aynı durumdayım çünkü. lekelenmelerim vardı ama progesteronu arttırdık bitti. yinede ilk 10 hafta sürekli yattım. şimdi yine ev işi yapmıyorum, eşim işinden kalan zamanda ev işlerine bakıyor, yemek yapıyor. evde o kadar çok cam var ki, gözüme batıyor bi silmek lazım diye düşünüyorum. tabi ki ben silemem, eşime de sildirtemem adam zaten bin parçaya bölündü yetişeceğim diye. evin genel kirliliği de gözüme batıyor, hamile kalmadan önce temizlik hastaları gibi sürekli her yeri temiz tutardım. ne zaman gözüme yerdeki tozlar ya da camdaki lekeler batsa, bebeğimi kucağıma almak için evin kirine dağınıklığına tahammül etmeliyim diyorum:)
Temizlik konusunda ayni beni anlatmissin ayni durumdayiz ama bu surecte biraz salmak lazim heralde en azindan 3 ay olunca belki daha rahat oluruz belki

Kızlar ben şimdi kendimi iyi hissediyorum Allaha bin şükür o yuzden hafif ev işleri yapabiliyorum. mesela hafif bi temizlik. Tabii eskisi gibi değil yani koltuklatın yatakların altında silemiyorum halı yıkamıyorum ama en azından evi süpürmek yerleri ıslak paspasla silmek gibi falan zarar olmaz ki. Alışveriş konusunda da aynı biz her haftasonu eşimle büyğk alışveriş yapıyoruz ancak hafta içinde bişey mutlaka eksik oluyor o zaman ben gidip alıyorum mesela 1 kilo çilek gibi gidip eve götürmek zor değil. Durmadan yatsam fena olurum fazla kilo alırım bu erken süreçte sonuçta hasta değilim umaraım bi sorun çıkmaz sonraki zaman da kendimi iyi hisetecem

Back
X