• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pozitif sonuç alıp heyecanla bebek kesesi görmeyi bekleyenler

kızlar ben dün bebişimin kesesini gördüm kalp atışını duydum .darısı başınıza inşallah.2 tane 3 gün embriyosu transfer edilmişti. Biri sağlıklı ve benimle.dr bir sürü test verdi ve 7 mayısta tekrar kontrole çağırdı.o minik kalbin pıt pıt atışı var ya yok böyle birşey.
hayırlı olsun arzucuğum, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, ben en çok kalp atışını duyduğum andan korkuyorum, muhtemelen kendimi kaybedip ağlarım:(

Kızlar merhaba 15 nisanda test sonucumu pozitif aldım çok şükür şimdi ise haftaya kese görmek içim sayıyorum günleri ve dua ediyorum.şu anda ne bir ağrı nede bi hamileymişim gibi bi belirti yok hani bilmesem hamile olduğumu şüphelenecem:-)aynı transfer sonrası gibi genelde yatıyorumyemek yapıyorum ev işi ben yapmıyorum dikkat ediyorum sizler neler yapıyorsunuz bu durumda sizlerde ne gibi belirtiler oluyordu

Cnm benimde allah nasip ederse 3mayista ultrasonum var keseyi o gun gorurum nasipse peki kalp atislarinida duyucakmiyim kuzucuklarimin

Cnm benimde allah nasip ederse 3mayista ultrasonum var keseyi o gun gorurum nasipse peki kalp atislarinida duyucakmiyim kuzucuklarimin

Hayırlısı ile görseydik dimi bebişleri inşallah Rabbim nasip etsin bize bebişleri kucağımıza almayı canım

merhaba kızlar beni de alın yanınıza :) Bende c.tesi günü test yaptırdım ve değerim 161.26 çıktı.Bugün ikinci testi yaptırdım oda 334.32 çıktı.Bana da 3 adet embriyo transferi yapılmıştı.Bende kalp atışını duymadan hala emin olamıyorum. Ama hamilelik takvimine pek bi hevesim vardı hemen yaptım valla :) Beni merkezden aradılar 2 hafta sonraya randevu verdiler.Sizce keseyi görmek için biraz geç bir zaman değil mi ??

Tebrikler canim, darisi basimiza. Birsey soracagim Turkiyede yeni cikan kanun ile 35 yas altina tek embriyo 35 yas ustune en fazla 2 embriyo sinirlamasi getirildigini okumustum. Acaba Ben mi Yalnis anladim?? Sana 3 tane mi transfer edildi? Nerde oldun tedavini??

Tekrar tebrikler, Eli ayagi duzgun saglikli bir bebisin olsun xxx

kızlar keseyi görmeye gittiğimiz gün kalp atışlarını duyamıyormuyuz yaaaaaa? çoğu keseyi gördükten 10 gün sonra kalp atışları için gideceklerini yazmış merak ettim

kızlar ben dün bebişimin kesesini gördüm kalp atışını duydum .darısı başınıza inşallah.2 tane 3 gün embriyosu transfer edilmişti. Biri sağlıklı ve benimle.dr bir sürü test verdi ve 7 mayısta tekrar kontrole çağırdı.o minik kalbin pıt pıt atışı var ya yok böyle birşey.

Cnm ben de 13.de transfer oldum 22sinde yani pazartesi hamile oldugumu ogrendim du. Tekrar kan tahlilim vardi sukurlerolsun guzel cikti 3 mayista keseyi yada keseleri gorucez nasipse benim merak ettigim o gun keseyi gordugumde kalp atisini duyacak miyim cok merak ediyorum cnm

Tebrikler canim, darisi basimiza. Birsey soracagim Turkiyede yeni cikan kanun ile 35 yas altina tek embriyo 35 yas ustune en fazla 2 embriyo sinirlamasi getirildigini okumustum. Acaba Ben mi Yalnis anladim?? Sana 3 tane mi transfer edildi? Nerde oldun tedavini??

Tekrar tebrikler, Eli ayagi duzgun saglikli bir bebisin olsun xxx

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.En kısa zamanda sende hamiş kalırsın inşallah.Canım ben 38 yaşındayım ve bu 3.denemem di ve dondurulmuş embriyolar ile transferim yapıldı.Dediğin gibi 35 yaş altına tek embriyo 35 yaş üstüne iki embriyo yerleştiriyorlar.Ama sanırım doktorum bu sefer işi garantiye almak istedi ve 3 adet yerleştirdi.Ben İstanbul Tüp Bebek de tedavimi oluyorum ve herkese de tavsiye ediyorum.Gerek doktorları ve gerekse çalışanları bu konuda çok çok iyi ve anlayışlı insanlar.Tedaviye başlamadan önce kesinlikle buraya da gidip bilgi almanı öneririm.

kese için kaç gün beklemek gerekiyor kızlar bilen varmı? ben 20 nisanda yani 12. günde pozitifi aldım, doktor 29 ya da 30 nisanda gel dedi, tabi ben sabırsızlanıyorum 29 nisanda gidcem ama göremezse diye 30 nisanda mı gitsem diyorum, sizede mi 9-10 gün sonra gelin dedi doktorlarınız merak ettim?

Herkese merhabalar.bu profil altında hamilelik haftasını gösteren ve tahmini dogum tarihini gösteren ayarı nasıl yapıyoruz acaba? Tesekkurlerrrr

Merhaba, ben de dun ogrendim hamileligimi, 3. Tup denememdi ve ilk kez hamileyim. 5. Gun embriyosuydu, donmus embriyoydu ve transferin 3. Gununden beri sabahlari karnimda titreme oluyor, bendeki tek belirti bu oldu. Az once bir doktora yazdim b-hcg degeri 800 ve ustunde olunca kese gorunuyormus. Hergun degerin 2 kati olmasi lazim, boylece ne zmn kese gorulecek hesaplayabilirsiniz. Tabi doktorlar garanti olsun diye daha gec tarih veriyor.

kese için kaç gün beklemek gerekiyor kızlar bilen varmı? ben 20 nisanda yani 12. günde pozitifi aldım, doktor 29 ya da 30 nisanda gel dedi, tabi ben sabırsızlanıyorum 29 nisanda gidcem ama göremezse diye 30 nisanda mı gitsem diyorum, sizede mi 9-10 gün sonra gelin dedi doktorlarınız merak ettim?

Canim bi onceki denemem de keseyi gordukten 10 gun sonra kalp atisini duymak icin cagirmisti doktorum.Ondan once sanirim duyulmuyor maalesef:((( Benim icinde kalp atisini duymak cok onemli ama sanirim beklemekten baska caremiz yok :((

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.En kısa zamanda sende hamiş kalırsın inşallah.Canım ben 38 yaşındayım ve bu 3.denemem di ve dondurulmuş embriyolar ile transferim yapıldı.Dediğin gibi 35 yaş altına tek embriyo 35 yaş üstüne iki embriyo yerleştiriyorlar.Ama sanırım doktorum bu sefer işi garantiye almak istedi ve 3 adet yerleştirdi.Ben İstanbul Tüp Bebek de tedavimi oluyorum ve herkese de tavsiye ediyorum.Gerek doktorları ve gerekse çalışanları bu konuda çok çok iyi ve anlayışlı insanlar.Tedaviye başlamadan önce kesinlikle buraya da gidip bilgi almanı öneririm.

Ben de 38 yasindayim, ilk kez deneyecegim insallah. Ist Tup Bebek ile konusmustum . Ben yurtdisindan gelip annemlerde kalacagim, Anadolu yakasinda. Orasi Taksimde oldugu icin vazgectim yol cok uzak. Acibadem de ilk denemeyi yapalim olmazsa belki baska yere giderim. Acaba yastan dolayi banada 2'den fazla embriyo transferi olur mu??doktora soracagim.

13 Mayis'ta ongorusmem var inanilmaz heyecanliyim. Gunun nerdeyse buyuk bolumu forumu okuyorum :)))

Allah insallah hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin.

Tekrar tebrikler arkadasim x

Ayy ne güzel ya sabırsızlanıyorum bende görmek için bi an önce gecse günler kalp atışını da duydunmu ne ZAMAN öğrendin test sonucunu canım kaç haftalık ken duydun kalbi yani Allahım inşallah meleğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

kızlar keseyi görmeye gittiğimiz gün kalp atışlarını duyamıyormuyuz yaaaaaa? çoğu keseyi gördükten 10 gün sonra kalp atışları için gideceklerini yazmış merak ettim

canım arkadaşlarım yazılarınıza ancak bakabildim.benim transferim 27 martta oldu.8 nisanda ilk testi yaptım ikinciyi 10 nisanda kontrolede 22 nisanda gittim o gün keseyide gördüm kalp atışınıda duydum.kontrolde dr um tam 6 haftalık olduğunu söyledi.umarım yardımcı olabilmişimdir.(sat 12 mart) güzel haberlerinizibekliyorum.

İnşallah yarın bence duyarım kalbini bebeğimin yarın kese görecem Allahın izniyle çok heyecanlıyım

İnşallah ama bu gece bitmez bana test yapacağım gece de hiç uyuyamamıştım çok garip bi duygu:-)

Ben de 38 yasindayim, ilk kez deneyecegim insallah. Ist Tup Bebek ile konusmustum . Ben yurtdisindan gelip annemlerde kalacagim, Anadolu yakasinda. Orasi Taksimde oldugu icin vazgectim yol cok uzak. Acibadem de ilk denemeyi yapalim olmazsa belki baska yere giderim. Acaba yastan dolayi banada 2'den fazla embriyo transferi olur mu??doktora soracagim.

13 Mayis'ta ongorusmem var inanilmaz heyecanliyim. Gunun nerdeyse buyuk bolumu forumu okuyorum :)))

Allah insallah hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin.

Tekrar tebrikler arkadasim x

Canim simdiden hayirlisi olsun diyelim:)Kesinlikli sectigin merkezin kaldigin yere yakin olmasi gerekiyor.Cunku ilk etapta oldukca sik cagiriyorlar.benim bildigim 35 yas uzerine 2 adet yerlestiriyorlar.Ama sen yinede sor:))Cok fazla dusunme ve stres yapmamaya calis.

Back
X