pozitif sonuçtan sonra lekelenme şeklinde kanama....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar kahverengi lekelenmem vardı...kırmızıya yani kanamaya dönüştü....keseler görüldü durum iyi dedi doktorum....ama çok korkuyorumm..sizin tavsiyeleriniz nelerdir...böyle bişey yaşadınızmı..

canım hemen dr unu ara ve görüş bir an evvel. bugun randevu al. inşallah onemlı bişey yoktur.

slm bendede pozitif sonuçtan sonra kırmızı kan gördüm hatta dedim adet oluyorum gittim doktora kalp atışını gördüm bebegimin çok şükür iyimiş sıkma canını bence yerleşiyo oyüzden oluyo doktor bana öle dedi bende çok üzüldüm yerleşiyodur bebişin takma kafana olurmu canm

lekelenme normal diyorlar. ama sen yine git istersen. benimde olmuştu. üçüz biliyordum dördüzmüş birini kaybetmişim. ondan lekelenme olmuştu.

arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz benimde adetime 5gün var dün lekelenme oldu bugünde kahverengimsi bi tuhaf renk afedersiniz peceteye silince anlaşılıyor öyle adet olur gibi olmuyor günl
ük pet koydum akıntı tarzında kahve rengimsi bi lekeler ne demek oluyor bu hiç bir belirtide yok normalde adet olsam agrım cok olur benim dün akşam kasıklarıma cok AZ agrılar girdi bana yardım edinnnnnn

aynı şey bana da oldu.transferimin 8.günü ve aynı dediğin gibi koyu kahve bi acaip akıntı.bilgin olursa bana da söylermisin?test günüme daha 4 gün var. moralim çok bozuk.dr u aradık ulaşılamıyo.sizin transfer sonrasımı?

arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz benimde adetime 5gün var dün lekelenme oldu bugünde kahverengimsi bi tuhaf renk afedersiniz peceteye silince anlaşılıyor öyle adet olur gibi olmuyor günl
ük pet koydum akıntı tarzında kahve rengimsi bi lekeler ne demek oluyor bu hiç bir belirtide yok normalde adet olsam agrım cok olur benim dün akşam kasıklarıma cok AZ agrılar girdi bana yardım edinnnnnn

aynı şey bana da oldu.transferimin 8.günü ve aynı dediğin gibi koyu kahve bi acaip akıntı.bilgin olursa bana da söylermisin?test günüme daha 4 gün var. moralim çok bozuk.dr u aradık ulaşılamıyo.sizin transfer sonrasımı:sinifsinif:

aynı şey bana da oldu.transferimin 8.günü ve aynı dediğin gibi koyu kahve bi acaip akıntı.bilgin olursa bana da söylermisin?test günüme daha 4 gün var. moralim çok bozuk.dr u aradık ulaşılamıyo.sizin transfer sonrasımı:sinifsinif:
canım ordamısın nasılsın

canım ordamısın nasılsın
kaç yıllık evlisin bebiş varmı ben 19 aylık evliyim bir düşügüm oldu 15aydırda calışmaya devam ama yok inşallah bu kez tutar bilemiyorum kimi yerleşme kanaması diyor kimi olabilir agır iş yada üşütme yada stres baglı diyorlar bilemeyecem bekleyecez artık inşallah sende bende burdaki tüm arkadaşlar güzel haberler alırız inşallah bebişimiz gelir artıkkkkkkkk

Back
X