Hadi gözün aydın Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar merhaba cok mutluyumbugun hamile oldugumu ogrendim hastaneye gittim 4+6ymis kese olusmus ama bebegi goremedik normal mi sizce ne zaman gorunur. 6haftalik olumca gel dedi hem bebek hem kalp atisi icin. Sat 20nisan
Bugun gecikmemin 8.gunu
Amin insallah canim rabbim isteyen herkese versin insallahHadi gözün aydın Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kizlar merhaba cok mutluyumbugun hamile oldugumu ogrendim hastaneye gittim 4+6ymis kese olusmus ama bebegi goremedik normal mi sizce ne zaman gorunur. 6haftalik olumca gel dedi hem bebek hem kalp atisi icin. Sat 20nisan
Bugun gecikmemin 8.gunu
İnşallah hepimize banada dua edermisinAmin insallah canim rabbim isteyen herkese versin insallah
Allah razi olsunhayırlı olsun :) evet normal şuan kendisini değil sadece keseyi görürsünüz inşAllah 2 3 hafta sonra da kendisini görürsünüz :)
Ederim tabiiki en kisa zamanda once karnin sonra kucagin dolar insallah rabbim hayirli saglikli bebisler nasip etsin hepimizeİnşallah hepimize banada dua edermisin
Tesekkur ederim canim tamamçok güzel sonucun hayırlı olsun
ilişkiye girme ,ağır akldırma , bol bol dua et
İnşallah Allah razı olsunEderim tabiiki en kisa zamanda once karnin sonra kucagin dolar insallah rabbim hayirli saglikli bebisler nasip etsin hepimize
belirtilerin nelerdi canm merak ettim hayırlı olsun
Kizlar merhaba cok mutluyumbugun hamile oldugumu ogrendim hastaneye gittim 4+6ymis kese olusmus ama bebegi goremedik normal mi sizce ne zaman gorunur. 6haftalik olumca gel dedi hem bebek hem kalp atisi icin. Sat 20nisan
Bugun gecikmemin 8.gunu
8.gun yaptim bugun yani :)Testi reglin gectikten kac gün sonra yaptin cnm
Allahım kucagina almayi nasip etsin cnm8.gun yaptim bugun yani :)
Ben 4+5’te vajinal ultrasonla gördük. Karından görünmemişti. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahKizlar merhaba cok mutluyumbugun hamile oldugumu ogrendim hastaneye gittim 4+6ymis kese olusmus ama bebegi goremedik normal mi sizce ne zaman gorunur. 6haftalik olumca gel dedi hem bebek hem kalp atisi icin. Sat 20nisan
Bugun gecikmemin 8.gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?