Pozitifi kacinci gün ögrendiniz?

Pamuk9494

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2022
370
220
23
30
Selam Anneler veya hamis kalan arkadaslar idrar testinde pozitifi kacinci gün ögrendiniz? Gec pozitifi görenler var mi aramizda?

Bende gecikme olmasına rağmen 5. günü beklemiştim, hani hiç test yapmadım bekleyelim üzülmeyelim diye :)

İnşallah sizlerde güzel haberler alırsınız.

Bende gecikme olmasına rağmen 5. günü beklemiştim, hani hiç test yapmadım bekleyelim üzülmeyelim diye :)

İnşallah sizlerde güzel haberler alırsınız.
Su an 5 gün adetin gecikti mi?
Bende bu ay hem rahim filmi cektirdim hemde asilama yaptim ve 14. günü sabah negatif gördüm..

Su an 5 gün adetin gecikti mi?
Bende bu ay hem rahim filmi cektirdim hemde asilama yaptim ve 14. günü sabah negatif gördüm..
Haftaya doğumum var Rabbim nasip ederse.

Hamile kaldığım ay gecikme olunca 5. Günde test yapıp saniyesinde pozitif görmüştüm.
Erken yapılan testlerde negatif görünce insan çok çabuk üzülüyor. Gecikme olunca test yapılması taraftarıyım.

Ay masallahh rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin aslinda cok haklisinda ama iste okadar zamandir bekleyince insan bir an önce görmek istiyo ama malesef iste bende tutamadim kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…