Doğuma Hazırlık PRATİK ALIŞVERİŞ LİSTESİ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fbigen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
72
19
98
Arkadaşlar merhabalar,
haftaya alışverişe çıkacağız 29 haftamdayız,
İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum Beylikdüzündeki hello baby 'i öneren çok arkadaşım oldu oraya gidip alışveriş yapacağız ancak henüz bir listem yok... hali hazırdaki listelere bakıyorum kafa karıştırıcı her şey yazılmış benim istediğim tecrübelerinden yola çıkılarak yazılmış bir liste gereksizleri almak yerine gereklilerin alınacağı bir liste. yardımcı olursanız çok memnun olurum

Bende tecrübeli değilim ama annemin hep önerdiği şeylere bakıyorum. Benimkide nisanda dogucak annem diyo ki yaz bebeği olucak o yüzden çok fazla uzun kollu kalın bişey alma. Kısa kollu ve Kolsuz zibinlar pamuklu altlar al. 2 3 takım hastane çıkışı yeter. Alırken aylara ve mevsimlere çok dikkat et. Mesela 0-3 ayı yaz olucak 3-6 ayda aynı şekilde. Bu aylar için yazlık şeyler al. Diğer aylar için daha kalın şeyler bakabilirsin. Bol bol ağız bezlerinden al. Bide Penye battaniye al 2 3 tane çok işini görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…