İzmir köfteyi bilmeyen yoktur.Onu eledimYok İzmirliyim anacımİzmir köfte mi yapayım millet burda adını duymadığım yemekler yapıyo ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmir köfteyi bilmeyen yoktur.Onu eledimYok İzmirliyim anacımİzmir köfte mi yapayım millet burda adını duymadığım yemekler yapıyo ?
Anam farketmemiştim benSikifke ne bacım?![]()
Elticim, çıtırlar mı geliyor, gözlerim şeşi beş görmüyor değil mi?Hemen bahane
Gelin oynamak istemez yerim dar dermiş![]()
Kızzz gel ben de yap aşk olsun!Gel Oyala vallahi ya ben balkonda sunum yaparken kapının camına yapışıp büyük olan annneeeeğğ anneeeğğ bizde gelebilir miyizzzz diye 50 kere şansını deniyor küçük olan cami avlusuna bırakmışım gibi ağlıyor. sunumun sonunda bbg caner gibi bardağa tabağa kafa atasım geliyy
Az bilindik şeyler yapcaksin, o cok biliniyor.Yok İzmirliyim anacımİzmir köfte mi yapayım millet burda adını duymadığım yemekler yapıyo ?
Al buyur dakka bir gol bir ndjdj dur tamam bulcam ben bi yemek bxbxİzmir köfteyi bilmeyen yoktur.Onu eledim![]()
1.oldun diye çekemeyip akiplerin mi yaptı yoksaDüzelmedi.baska bir tarayıcı indirdim şimdi.
Evet elticim kaos kategorisi ayyy pardon tazelerle yöresel liginde yarışacağızElticim, çıtırlar mı geliyor, gözlerim şeşi beş görmüyor değil mi?
Şey yap Ödemiş köftesi jfjfjfjfjfAl buyur dakka bir gol bir ndjdj dur tamam bulcam ben bi yemek bxbx![]()
Ya Cocukları bırakıp gidersemKızzz gel ben de yap aşk olsun!
Ben oyalarım bıdıkları
Sonra yemeği bırakıp gidersiniz .nolcak insanlık öldü mü?
Bu kategori bize fazla gelir, gelecek ayı bekleyelimAl buyur dakka bir gol bir ndjdj dur tamam bulcam ben bi yemek bxbx![]()
Tamam bana uyarŞey yap Ödemiş köftesi jfjfjfjfjf![]()
Beni anlatman hiç hoş değilllGel Oyala vallahi ya ben balkonda sunum yaparken kapının camına yapışıp büyük olan annneeeeğğ anneeeğğ bizde gelebilir miyizzzz diye 50 kere şansını deniyor küçük olan cami avlusuna bırakmışım gibi ağlıyor. sunumun sonunda bbg caner gibi bardağa tabağa kafa atasım geliyy
Tamam, oyumu vereceğim üyeyi seçeyim.Evet elticim kaos kategorisi ayyy pardon tazelerle yöresel liginde yarışacağız![]()
Önce hünerlerini görelimTamam, oyumu vereceğim üyeyi seçeyim.![]()
Olm sen var ya bittin, seni geçmezsem benim de adım Access değil.Az bilindik şeyler yapcaksin, o cok biliniyor.
Kabak çiçeği dolmasına ne dersin? Sen çoksel becerirsin onuabzgfa
Küçüğü bana bırak, uyandiginda yüzünde "sos" oynanacak derecede yeterli kutucukla uyuturum onuYa Cocukları bırakıp gidersem![]()
Ay ama daha beni görmedin bileTamam, oyumu vereceğim üyeyi seçeyim.![]()