Pratik Mutfak Aletleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.120
31.169
1.123
61
Konya

Fasülye ayıklayıcı.Üst kısımdaki yuvarlak kısımda fasulyenin iki ucu kesiliyor. Sonra hemen alttaki yuvarlak kısımdan fasulyenin bir tarafını iterek diğer taraftan çıkarıyorsunuz. ( arada keskin bıçaklar var) Fasulyeniz soyulmuş ve kesilmiş olarak hazır oluyor

Dolmalık biber oyarken son derece yardımcı

Aynen diğer açacaklar gibi kavanozun kapağına iliştiriyor ve hafifçe yukarı kaldırdığınızda havası alınıp, kapak kolayca açılıyor.

İçine 4-5 diş sarımsak koyup, elinizle hafifçe bastırarak bir iki yuvarlıyorsunuz, kabukları hemen soyuluyor.

Bu payrex yuvarlak nesneyi sütün içinde ocağa koyun, süt kaynamaya başladığında tıkırdısını duyacaksınız, sanki başında durmuş da kaşıkla karıştırıyorsunuz gibi. Sütün taşmasına mani oluyor.

Katı olarak pişirdiğiniz yumurtayı ince ince dairesel keserek, salata, piyazlarda süslemek için kullanabilirsiniz.

Havuç rendeleyici

teşekkürler paylaşım için..bende pratik mutfak aletlerini seviyorum...

PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL GERÇEKTEN MUTFAK İÇİN GAYET PRATİK EŞYALAR:)EVAMINI BEKLERİZ

bunlar çok güzelmiş
yemek yaparken hem görsel olarak güzellik hemde kolaylık

Eki Görüntüle 341631

bulaşık fırçası carrefourdan aldım içine deterjan koyuyorsun özellikle bulaşık makinasına atılcak tabak çanak için süngerden daha pratik ve pilan tenceresi gibi dibi tutmuş şeyleri yıkarken çok pratik

sünger askısı koçtaştan aldım lavabonun içinde kalması görünmemesi bence çok iyi
fotoalrı netten buldum

bulaşık fırçası cok güzelmiş gerçektende ne kadara aldınız acaba??

Çok pratik elini bile sürmeden tabakların kalıntılarını alıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…