Tabiki veririm:
Hamuru için, 1 su bardağı ılık süt - yarım çorba kaşığı kuru toz maya - 4 de 1 su bardağı sıvı yağ ( ben mısırözü yağı kullandım) yarım tatlı kaşığı tuz ve aldığı kadar un....
Hamuru yaparken önce ılık sütü, mayayı ve sıvı yağı karıştıracaksınız..üstüne sadece bir bardak un koyup tekrar karıştıracaksınız ve o haliyle (cıvık) mayalanması için ağzını kapatıp ılık bir yere koyacaksınız...yarım saat bekledikten sonra..açıp bi bakarsınız köpürmüş gibi kabardığını göreceksiniz... sonra yeteri kadar un ekleyip yoğurmaya başlıyorsunuz..yumuşak bi hamur haline gelecek...sonrada ( merdane yoksa ) elinizle bastırarak yayabilirsiniz, kenarlardan çekiştirebilirsiniz tepsi genişliğini elde edince tepsiye yerleştiriyorsunuz.... Hamur işi bittikten sonra sıra ütüne geliyor, hamurun üstüne salçalı su sürün...ve malzemeleri yerleştirin.... ben en alta ince bir tabaka kaşar rendesi, üstüne küp doğranmış domates, yeşil biber, sosis, mısır koydum...fırına veriyorsunuz ve 10-15 dk pişirdikten sonra çıkarıp sucukları ve en üste de tekrar bir kat daha kaşar rendesi koydum...Sucuklar pişip kaşar eriyince fırından çıkarıp afiyetle yiyoruuzzz.....