- 5 Haziran 2015
- 5.660
- 24.366
- 348
- 41
Selam dostlar
Uzunca bi aradan sonra son anda yarışmayı gördüm ve hemen alelacele en sevdiğim ve benim için çok pratik olan çorbamı sizlerle paylaşmak istedim.hiç kesilme riski olmayan bu çorbamı birde böyle deneyin bakalım beğenecekmisiniz
Malzemeler
1 büyük kase yoğurt
1 su bardağı yarma buğday
Tereyağ
1 yumurta
Un
Nane
İsteğe göre pul biber
Yapılışı
İlk olarak yarmamızı tencereye alıp suyunu çekene kadar haşlıyoruz
Daha sonra yarmamızın üstüne yumurta un ve yoğurdu koyup karıştırıyoruz
Birbirine iyice karışınca ocağımızın altını çok yüksek seviyede açıp ısıtıcıya da suyumuzu koyuyoruz yarmalar dibine tutmasın diye ara sıra karıştırın
zaten cattle suyu kaynatana kadar yoğurtlu koyu harcınız kaynayacaktır
Daha sonra kaynayan suyumuzu ilave ediyoruz
Artık karıştırmanıza gerek yok ister biraz daha kaynatın kıvam alsın isterseniz altını kapatın dinlensin yarma sıcak da bekledikçe pişmeye devam edecektir.tuzunu ne zaman isterseniz katabilirsiniz farketmez .
Son olarak Nanesini yakıp üzerinde gezdirin
Sunumum için affınıza sığınıyorum gerçekten çok acele yaptım sizi seviyorum afiyet olsun
Uzunca bi aradan sonra son anda yarışmayı gördüm ve hemen alelacele en sevdiğim ve benim için çok pratik olan çorbamı sizlerle paylaşmak istedim.hiç kesilme riski olmayan bu çorbamı birde böyle deneyin bakalım beğenecekmisiniz
Malzemeler
1 büyük kase yoğurt
1 su bardağı yarma buğday
Tereyağ
1 yumurta
Un
Nane
İsteğe göre pul biber
Yapılışı
İlk olarak yarmamızı tencereye alıp suyunu çekene kadar haşlıyoruz
Birbirine iyice karışınca ocağımızın altını çok yüksek seviyede açıp ısıtıcıya da suyumuzu koyuyoruz yarmalar dibine tutmasın diye ara sıra karıştırın
Artık karıştırmanıza gerek yok ister biraz daha kaynatın kıvam alsın isterseniz altını kapatın dinlensin yarma sıcak da bekledikçe pişmeye devam edecektir.tuzunu ne zaman isterseniz katabilirsiniz farketmez .
Son olarak Nanesini yakıp üzerinde gezdirin
Sunumum için affınıza sığınıyorum gerçekten çok acele yaptım sizi seviyorum afiyet olsun
Son düzenleyen: Moderatör: