son üç haftadır bu ilacı kullanmaya başladım şuan 36+2 günlük hamileyim. doktorum mümkün olduğunca bebişin anne karnında kalma taraftarı ki bende aynı kanıdayım. zaten çok düşük kiloyla hamile kalmış ve özel durumlardan dolayıda ne ben nede bebişim kilo alamamıştık haftama göre aslında oğlumun kilosu normal sınırlar içerisinde ama kendileri ha bire gelmeye çalıştığı için biraz daha uzun çeride kalsın en azından ele avuca gelsin diye bekletmeye çalışıyoruz. ve bu sebeple bu ilacı iki hafta daha kullanmamı öneriyor doktorum. ancak ben son aşamaya gelmişimde farkında bile değilim. en son bu akşam yine kendimi kaybetmiş ağlarken bulurca neden ben bu hale geldim diye sormaya başladım ve prospektüsü elime alınca farkettim sebebi bu ilaçmış. son üç haftadır şuan 2,5 yaşında olan oğlumunda tavırları değişmişti. ancak ben kıskançlığa vs. vuruyordum ancak asıl sebep o değilmiş onu farkettim. aslında değişen büyük oğlum değil benmişim. tahammül sınırım kalmamış, sinirlerim alt ült, adeta çıldırmışımda farkında değilim. eşim sen böyle değildin kolay kolay bağırmaz, sinirlenmezdin. hele bişey kırmasına yada dökmesine hiç sesin çıkmazdı.tamam hamileliklerinde sinirle oluyordun ama bu kez başka bişey var son dönemde çok değiştin deyip duruyordu bende sana öyle geliyor diyordum. ancak adam haklıymış. ben benden gitmişimde farkında değilim. ne yalan söyliim doğumla ilgili hiç bir düşüncem yada sıkıntım yok. zaten ikinci ne yaşayacağımı biliyorum. mecburiyetten sezeryana girmek zorundayım bi o beni biraz sıkıyo ama çokta dert etmiyorum ne yalan söyliim ( normal doğum taraftarı biriyim aslında ) bebeğin bakımı vs. hiç mi hiç zor gelmiyo Allah büyük elbet diğerinde nasıl verdi kolaylığını bunda da verir diyorum. yani doğum yada bebekle ilgili yada evle ilgili hiç bir endişem yok. bunları neden söylüyorum sebepsiz yere bu hale geldiğimi vurgulayabilmek için.
ayrıca bunlarıda biraz olsun içimi dökebilmek için yazıyorum. birde bu ilacın pek çok ülkede yasaklı olduğunu duyurmak için. yan etkilerinden dolayı pek çok avrupa ülkesinde yasaklanmış bu meret.( acabalara cevap ararken ilaç mümessili bir arkadaşımada danıştım bunuda ondan öğrendim )