slm, ben kullandim.kullandigim ay hamile kaldim allahima sukur.
darisi tum isteyenlere ins.
bi zararini gormedim ben
kızlar merhaba,uzun zamandır takip ediyordum siteyi ama yeni üye oldum..ilk gittiğim doktor bana pre seed önermişti fakat fiyatından dolayı üstüne düşmedim..geçen h.sonu alıcaktım eczanelerde yoktu..sonra doktora gittim başka bi doktor,tavsiye üzerine..bebek istediğimi fakat temasda zorlandığımı ve vazelin benzeri kremlerin gebeliği engelleyici olduğunu söyledim ..doktorda bana s xtiva "kırmızı kutusu"sprey jel önerdi..hatta bugün mutlaka temasda bulunun çünkü tam yumurtlama dönemindesin dedi..sonrasında ise yarım sa-1 sa.arası hiç yerinden kalkma dedi..dediklerini yaptım bakalım...birde biz ayda max.4 kere görüşüyorduk..meğerse bebek için bu çok azmış..:)1 gün var 1 gün yok..dedi doktor:))kısmet birazda tabi..
kızlar merhaba,uzun zamandır takip ediyordum siteyi ama yeni üye oldum..ilk gittiğim doktor bana pre seed önermişti fakat fiyatından dolayı üstüne düşmedim..geçen h.sonu alıcaktım eczanelerde yoktu..sonra doktora gittim başka bi doktor,tavsiye üzerine..bebek istediğimi fakat temasda zorlandığımı ve vazelin benzeri kremlerin gebeliği engelleyici olduğunu söyledim ..doktorda bana s xtiva "kırmızı kutusu"sprey jel önerdi..hatta bugün mutlaka temasda bulunun çünkü tam yumurtlama dönemindesin dedi..sonrasında ise yarım sa-1 sa.arası hiç yerinden kalkma dedi..dediklerini yaptım bakalım...birde biz ayda max.4 kere görüşüyorduk..meğerse bebek için bu çok azmış..:)1 gün var 1 gün yok..dedi doktor:))kısmet birazda tabi..
çooook uzun zaman önce yazmışsınız ama maşaallah bebeğiniz olmuş..alah bağışlasın...pre-seed jel işe yaradı mı sizde?sizin sorununuz tam olaak neydi???Uzun zamandir yazan olmamis umut olacak birileri
Varmidir
Benim bir evladim var 2. İcin pressed kullanmaya başlamıştım ama 3 senedir olmuyor yani bu konuda umut olamicamçooook uzun zaman önce yazmışsınız ama maşaallah bebeğiniz olmuş..alah bağışlasın...pre-seed jel işe yaradı mı sizde?sizin sorununuz tam olaak neydi???
normal yolla mı oldı bebeğiniz?Benim bir evladim var 2. İcin pressed kullanmaya başlamıştım ama 3 senedir olmuyor yani bu konuda umut olamicam
Evetnormal yolla mı oldı bebeğiniz?
preseed hakkanda ne düşünüyorsunuz?
Sadece kayganlastirici oldugunu düşünüyorum Ama benim icinpreseed hakkanda ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?