PREAKLAMPSİ ŞÜPHESİ

Smyy21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.953
1.624
133
31
Preaklampsi: yüksek tansiyon,ödem ve idrarda Protein kaçağı ile gelişen bir durum anne ve bebeğin hayatını tehlikeye atan gebelik zehirlenmesi olarakta bilinen olay.
20. Haftada rahimi besleyen damarlarda Çentik tespit edildi ve preaklampsi aćısından takibi uygundur dendi. Önümüzdeki hafta çentiklerin kaybolup kaybolmadığına bakılacak kızlar şimdi size 3 sorum var
1) Çentikler kaybolduysa tehlike geçmişmidir ?
2) Çentikler kaybolmadıysa her an yüksek tansiyon olmasıyla gelişen erken doğum riskim varmıdır ?
3) bu riski taşıyıp normal doģum yabilirmiyim ?

ben bu riskle doğum yaptım son hafta tansiyonum 15-17 hepsini gördüm çok şükür zamanında sağlıkla aldım oğlumu kucağıma.Ama her yükselmede acile giderek bebeğin hareketlerini kontrol ettirdim içim öyle rahat etti.

Teşekkür ederim bayanlar normal doģum yapmak ćok istiyorum inşallah gönlüme göre olur :)

inanmıyorum hem aynı ay ve gündeyiz hemde aynı durumu yaşıyoruz.. konu takibimde aynı sorunla boğuşuyorum umarım çare buluruz..

inanmıyorum hem aynı ay ve gündeyiz hemde aynı durumu yaşıyoruz.. konu takibimde aynı sorunla boğuşuyorum umarım çare buluruz..
İnşallah canım gerçi kuşumun gelişimi normal ama insan tedirgin oliyor tabi :)

İnşallah canım gerçi kuşumun gelişimi normal ama insan tedirgin oliyor tabi :)
aynen benimde gelişimde sorun yok ama 10 gün rapor verdi geçen hafta doktor. hergün hastanedeydim. 10 gün sonra gene gel dedi. bakalım takip ediliyorum şuan..

CNM SENİ BULDUM YAA HATIRLADINMI SEN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİĞİNDE İKİMİZ KONUŞUYORDUK İKİMİZNDE GNÜ GEÇMİŞTİ ÖZELDEN MESAJLASIYORDUK BEN SNA HAMİLESİN DEMİŞTİM SENDE BENCE SEN HAMİLESİN DEMİŞTİN AMA BEN ADET OLMUŞTUM RAMAZAN BAYRAMIYDI HATTA,

Evet hatırladım tebrik ederim benim peşime sende hamile kalmışsın çok sevindim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…